Voorspelling Zweden – Spanje: krijgen we nu wel goals te zien?

Zweden - Spanje - TOTO

Het meest aansprekende duel van donderdag voor de WK-kwalificatie is ongetwijfeld Zweden – Spanje, een wedstrijd die afgelopen EK ook op het programma stond. Toen scoorden beide landen niet, ondanks een enorm Spaans overwicht. Nu verwachten wij wel doelpunten!

Zweden – Spanje
WK-kwalificatie
2 september 2021
20.45 uur, Friends Arena, Solna (Zwe)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Zweden en Spanje zijn in groep B van de WK-kwalificatie in een heftige strijd verwikkeld om de koppositie en daarmee een rechtstreeks ticket voor het wereldkampioenschap van volgend jaar. La Roja leidt nu met zeven punten uit drie wedstrijden. De Scandinaviërs hebben een puntje minder en ook een duel minder gespeeld. Bij winst zou Zweden dus over Spanje heen kunnen wippen. Maar dat gebeurt niet vaak; slechts drie keer van de in totaal zestien ontmoetingen. En gezien het feit dat Spanje in het laatste onderlinge treffen legio kansen kreeg, kan het donderdagavond niet anders dan op een zege voor de ploeg van Luis Enrique uitdraaien.

WEDTIP
Spanje wint en beide teams scoren > 4,10

Hij krijgt vaak kritiek, maar Álvaro Morata laat in 2021 zien van grote waarde te zijn voor het Spaanse elftal. De spits van Juventus maakte op afgelopen EK drie goals, waarmee hij dat toernooi topscorer van zijn land was. Ook in de verloren halve finale tegen Italië pikte Morata een goaltje mee. Trekt hij dit lijn door in de WK-kwalificatiereeks? Een lekkere quotering voor als Morata in beide helften scoort!

WEDTIP
Morata scoort in beide helften > 15,00

Waar kun je Zweden – Spanje zien op tv?

De wedstrijd Zweden – Spanje is donderdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!