Voorspelling Zwitserland – Nederland: Oranje naar kwartfinale?

Oranje fans - TOTO

Dankzij de 3-2 zege op Portugal heeft Nederland zich een prima uitgangspositie verworven om de kwartfinale van het EK te bereiken. Een gelijkspel tegen Zwitserland volstaat daarvoor. Oranje toonde nog geen echte topvorm, dus het duel van zondagavond wordt vermoedelijk geen ABC’tje

Zwitserland – Nederland
Groep C EK Vrouwen
17 juli 2022
18.00 uur, Bramall Lane, Sheffield (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Ondanks vele tegenslagen (blessures, coronabesmettingen) is er feitelijk gezien nog geen vuiltje aan de lucht voor het Nederlands Elftal. De formatie van bondscoach Mark Parsons speelde gelijk tegen het stekte Zweden en sleepte er tegen Portugal een nipte 3-2 overwinning uit. Met vier punten gaan de Leeuwinnen aan de leiding van poule C, en is een puntje tegen Zwitserland genoeg voor de volgende ronde. Het vertoonde spel moet alleen nog wel een paar tanden beter wil Oranje haar Europese titel succesvol verdedigen. Een belangrijke ontbrekende schakel was Jackie Groenen. De middenveldster is inmiddels hersteld van Covid-19, en kan zondag weer worden opgesteld. Dat geldt ook voor Aniek Nouwen, waarmee Parsons langzamerhand weer zijn ideale elf het veld in kan sturen. We verwachten nog geen wonderen van Nederland, maar een zege op Zwitserland – dat slechts één punt heeft – mag geen probleem vormen.

WEDTIP
Nederland wint en beide teams scoren > 2,90

Uit bovenstaande wedtip kun je opmaken dat wij minimaal één goal van de Zwitserse vrouwen voorspellen. Niet zo gek, want de Nederlandse defensie heeft ‘het’ nog niet dit EK. Er moesten al drie tegengoals geïncasseerd worden. Tel illustratie, dat zijn evenveel doelpunten als Oranje tegen kreeg in de zes interlands vóór dit toernooi. Als jij denkt dat de ploeg van bondscoach Nils Nielsen exact één goal tegen de regerend Europees kampioen maakt, kun jij je inleg ruim verdubbelen.

WEDTIP
Zwitserland scoort één keer > 2,50

Waar kun je Zwitserland – Nederland zien op tv?

De wedstrijd Zwitserland – Nederland is zondag vanaf 18.00 live te volgen op NPO 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!