Walker blijft ontspannen en moet lachen om vragen over Mbappé

Engeland - Frankrijk | TOTO

 

AL WAKRAH – Verdediger Kyle Walker kreeg woensdag in het Engelse trainingscentrum in Al Wakrah vraag na vraag over Kylian Mbappé. Het waren er zelfs zoveel dat hij op een gegeven moment een lach niet kon onderdrukken. “We spelen geen tennis, voetbal is geen individuele sport. Frankrijk is meer dan Mbappé alleen”, probeerde Walker de Engelse media in een uitpuilende perszaal gerust te stellen over de komende kwartfinale op het WK in Qatar.

De 32-jarige speler van Manchester City slaagde daar maar gedeeltelijk in. De manier waarop Mbappé zich momenteel profileert, heeft wereldwijd indruk gemaakt. De 23-jarige aanvaller maakte tot dusverre al vijf doelpunten en is met zijn snelheid vaak ongrijpbaar. Mbappé tikte in de achtste finale tegen Polen op een gegeven moment een topsnelheid aan van 35 kilometer per uur.

“Het zou gek zijn als we ons alleen op Mbappé concentreren”, zei Walker. “Ze hebben ook nog Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann en Olivier Giroud. Dat zijn stuk voor stuk geweldige voetballers.”

ZET IN & WIN!