PDC Home Tour

De PDC heeft in tijden van crisis de Home Tour bedacht. Een officieel toernooi waarbij spelers het vanuit hun eigen woonkamer via de webcam tegen elkaar opnemen. Het is het eerste online toernooi uit de historie en TOTO Extra geeft op deze pagina interessante informatie weg!

Deelnemers

Voor de start van het toernooi hebben alle houders van een PDC Tourkaart (128 darters in totaal) een uitnodiging gehad om tijdens de coronacrisis met te doen met de PDC Home Tour. Helaas doet onze Michael van Gerwen niet mee. Mighty Mike kon naar eigen zeggen niet aan de eis van de PDC voldoen om een stille ruimte te garanderen. Ook meervoudig wereldkampioen Gary Anderson is niet van de partij. Zijn wifi-verbinding bleek niet sterk genoeg.

Maar niet getreurd, gelukkig zijn er nog genoeg andere toppers zoals Peter Wright, Gerwyn Price en Nathan Aspinall nog wel te bewonderen! Benieuwd naar de Nederlandse toppers? Jelle Klaasen, Niels Zonneveld, Jan Dekker en Geert Nentjes zijn enkele van onze landgenoten die meedoen.

Jelle Klaasen - TOTO

Jelle Klaasen de jongste wereldkampioen ooit doet mee aan de PDC Home Tour!

Prijzengeld

Darttoernooien zoals de Premier League Darts staan bekend om de hoge prijzengelden. Met de PDC Home Tour valt er voor de darters helaas geen grote bedragen te winnen. Wel worden de darters per avond dat ze meedoen beloond met naar verluidt zo’n €575!

Waar kan ik de PDC Home Tour kijken?

De PDC Home Tour wordt dagelijks live uitgezonden op PDCTV . Wel moet je daar een gratis account aanmaken. Ben je al geregistreerd? Dan is live meekijken in de PDC App ook mogelijk! De uitzendingen beginnen doorgaans om 20.25 uur.

Wedden op de PDC Home Tour bij TOTO

Het wedden op de PDC Home Tour is bij TOTO leuk en eenvoudig. Je kunt op wedstrijden afzonderlijk inzetten, maar bijvoorbeeld ook op wie er in zijn groep gaat winnen.

Bekijk alle wedopties

Wil jij weten hoe je kan wedden op darts ? Klik dan HIER.

ZET IN & WIN
Wedden op darts
speel bewust toto