Nieuw bij TOTO: Betbuilder! Daarmee heb je nu de mogelijkheid zelf meerdere wedopties te combineren binnen één wedstrijd. We hebben voor de wedstrijd van het VfL Wolfsburg van Wout Weghorst tegen VfB Stuttgart van woensdag een mooi voorbeeld voor je gemaakt!

Onze landgenoot is bezig aan een uitstekend seizoen bij de Duitse subtopper. Weghorst maakte al negentien treffers in de Bundesliga en was in vijf van de laatste zes wedstrijden trefzeker, waaronder de afgelopen twee duels. Maar zijn doelpunten tegen Eintracht Frankfurt (4-3) en Bayern München (2-3) konden een nederlaag van Wolfsburg niet voorkomen. Ook Stuttgart verloor twee keer op rij, met 2-1 van Union Berlin en 2-3 van Borussia Dortmund. Veel doelpunten dus bij beide ploegen de laatste weken. Dat gaan we in onze Betbuilder combineren met een doelpunt van Weghorst en een overwinning van VfL Wolfsburg. Waarbij beide teams uiteraard scoren. Het levert je in totaal zes keer je inleg op!

WEDTIP
Betbuilder Weghorst scoort, VfL Wolfsburg wint, aantal doelpunten +3.5 en beide teams scoren > 6.00

Je gebruikt Betbuilder door op het icoontje naast Wedopties te klikken. Vervolgens kun je de opties combineren. Lees de uitgebreide uitleg over Betbuilder.

Waar kun je VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg zien op tv?

VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg is woensdag vanaf 20.30 uur te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots / Action Images