Komt er na negen Scudetto’s op rij een einde aan de triomftocht van Juventus? Koploper AC Milan is in ieder geval goed op weg om de Oude Dame van de troon te stoten. Het kan daarvoor een reuzenstap zetten als het onderlinge duel van woensdag wordt gewonnen. Check snel onze wedtips voor deze kraker!

De laatste zeven jaar lukte het voormalig grootmacht AC Milan niet om hoger te eindigen dan plek vijf in de Serie A. Voor de laatste landstitel van de Rossoneri moeten we tien jaar terug in de tijd. Sindsdien eiste Juventus alle kampioenschappen voor zich op. Zou het ooit nog goedkomen voor 18-voudig Italiaans kampioen en zevenvoudig winnaar van de Europa Cup I/Champions League? Dit seizoen is Milan op de goede weg. Dankzij de 39-jarige Zlatan Ibrahimovic, die voor zijn blessure tien keer scoorde, en zijn vele talentvolle teamgenoten (Milan heeft de jongste selectie van de Serie A) is de formatie van Stefano Pioli de trotse koploper. Milan verloor nog geen wedstrijd, als enige club. Blijft dat zo?

WEDTIP
Draw not bet: AC Milan > 2.21

Wij zien Milan dus als lichte favoriet. En dat is niet alleen omdat die club het zo goed doet. Ook omdat Juventus niet presteert zoals iedereen van ze gewend is. De Oude Dame vinden we terug op een vijfde plek, op tien punten achterstand van Milan. De ploeg van Andrea Pirlo grossiert vooral in gelijke spelen. Dat gebeurde al zes keer, samen met Fiorentina en Parma het meest van de Serie A. Wat daarnaast opvalt is dat Juve – relatief gezien – niet veel goals tegen krijgt: veertien. Alleen Napoli (dertien) hoefde minder treffers te incasseren. Wij verwachten daarom dat de volgende wedtip wel gaat uitkomen!

WEDTIP
Gelijkspel en Under 4,5 goal > 3.20

Laten we wat verder inzoomen op de prestaties van Milan. Naast het feit dat de koploper nog geen wedstrijd verloren heeft, valt er nog iets op. In elk van de vijftien afgewerkte duels scoorde Milan óf twee keer óf drie keer. Van de vier gelijke spelen eindigden er maar liefst drie in 2-2. Als we bovenstaande voorspellingen combineren, kan die uitslag woensdag weer op het scorebord staan. Durf jij het gokje te wagen door hierop in te zetten? Het is een lekkere quotering hoor!

WEDTIP
Uitslag 2-2 > 10.25

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?