In de achtste finales van TOTO KNVB Beker komen we de complete top-5 van de Eredivisie tegen met AZ – Ajax als absolute kraker. Daarnaast hebben we ook mooie wedtips voor Vitesse – ADO Den Haag, FC Volendam – PSV en Feyenoord – Heracles Almelo uitgezocht!

Vitesse – ADO Den Haag: moeizame zege voor Vitesse verwacht

De Arnhemmers lijken dit seizoen een serieuze kandidaat voor de landstitel, terwijl ADO Den Haag alle zeilen bij zal moeten zetten voor het ontlopen van degradatie. Een eitje voor Vitesse, zou je dus kunnen zeggen. Maar de TOTO KNVB Beker is de Eredivisie niet. Niet alleen ligt onderschatting altijd op de loer, ADO Den Haag liet zaterdag tegen AZ al zien dat het een topploeg moeilijk kan maken. Wij denken aan een moeizame overwinning voor Vitesse, waarbij het in ieder geval een doelpunt gaat incasseren.

WEDTIP
Vitesse wint en beide teams scoren > 2.29

FC Volendam – PSV: duel na eerste helft al gespeeld?

FC Volendam maakte de laatste maanden regelmatig indruk. In oktober won het bijvoorbeeld achtereenvolgens met 5-1, 2-6 en 7-1. Maar de klad zit er een beetje in bij de mannen van Wim Jonk. In de afgelopen vier duels scoorde Volendam slechts één keer. En dus lijkt het bekertreffen met PSV niet op een gunstig moment te komen. Al zullen de Eindhovenaren gezien het loodzware programma zich niet bovenmatig in willen spannen. In de eerste helft afstand nemen en de wedstrijd op halve kracht uitspelen, dat zal het ideale scenario zijn voor PSV.

WEDTIP
1e helft aantal doelpunten PSV +1,5 > 2.52

Donyell Malen - TOTO

Gaat Donyell Malen PSV, net als tegen De Graafschap, naar de volgende ronde schieten of wordt hij gespaard?

Feyenoord – Heracles Almelo: trekt thuisploeg tweede helft Klassieker door?

Dat Feyenoord nul punten overhield aan de Klassieker tegen Ajax voelde ongetwijfeld als een nederlaag, gezien het spelbeeld. Zeker in de tweede helft hadden de Rotterdammers de beste kansen en het betere van het spel. Ondanks de 1-0 nederlaag zal dat vertrouwen geven voor de rest van het seizoen. Wij verwachten dan ook dat Feyenoord weinig problemen gaat krijgen met Heracles Almelo, de nummer twaalf van de Eredivisie. Van de laatste zeventien edities van dit duel wonnen de Heraclieden er slechts één. Wij voorspellen een regelmatige overwinning.

WEDTIP
Feyenoord wint en -3,5 goal > 2.35

AZ – Ajax: Alkmaarders winnen weer een topwedstrijd

AZ heeft dit seizoen vooral moeite met de ‘kleine’ clubs, terwijl het tegen toppers als Vitesse en PSV wel thuis gaf. En waarom dan ook niet winnen van Ajax wat AZ al drie keer op rij lukte? De Amsterdammers zijn nog wel koploper van de Eredivisie, maar de punten worden met steeds meer pijn en moeite binnengesleept. Daarom durven wij ons geld wel in te zetten op een zege voor AZ. Een prima quotering hoor!

WEDTIP
AZ wint > 3.00

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?