Het is bijna niet voor te stellen dat Ajax níét met grote cijfers gaat winnen van ADO Den Haag. Dat doen de Amsterdammers de laatste jaren namelijk bijna altijd tegen de Hagenaars, die dit seizoen bovendien heel moeizaam punten pakken. Check snel onze wedtips!

Ajax – ADO Den Haag
Eredivisie
21 maart 2021
20.00 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

Net zoals het een kwestie van tijd lijkt voordat Ajax de landstitel verovert, zo is ook de vraag wanneer ADO Den Haag definitief degradeert. De formatie van Ruud Brood staat zeventiende. Het gat naar plek zestien (nacompetitie) is de laatste weken opgelopen tot zes punten. Er lijkt een klein wonder te moeten gebeuren wil ADO het tij nog keren, zeker gezien het lastige programma. Een punt of meer pakken tegen Ajax zou ook een wonder zijn. De cijfers van de laatste vijf onderlinge duels zijn veelzeggend: vijf zeges voor de Amsterdammers met de doelcijfers 22 voor en vijf tegen. Haalt de thuisploeg weer uit?

WEDTIP
Ajax wint met 4-0, 5-0 of 6-0 > 3.20

Ajax heeft nog een druk programma voor de boeg. Het is dus goed voorstelbaar dat trainer Erik ten Hag spelers opstelt die altijd tegen de basis aan hikken. Bijvoorbeeld Oussama Idrissi. De huurling van Sevilla staat nog steeds droog in Ajax-dienst. Een wedstrijd tegen ADO lijkt de ideale gelegenheid om aan die doelpuntendroogte iets te veranderen.

WEDTIP
Idrissi scoort eerste of laatste doelpunt > 3.50

Tot slot hebben we een wedtip voor je uitgekozen die heel interessant kan zijn als een van beide teams de grote favoriet is. Zoals bij Ajax – ADO. Je hebt vast weleens de wedoptie ‘handicap’ gespeeld. Daarop is er een nieuwe variant: handicap 3,5. Dus geef jij Ajax een virtuele achterstand van 3,5 doelpunten en gaan ze dan alsnog winnen? Dan kan jij je inleg verdubbelen!

WEDTIP
Ajax handicap -3,5 > 2.03

Waar kun je Ajax – ADO Den Haag zien op tv?

Ajax – ADO Den Haag is zondag vanaf 20.00 uur te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots