Ajax kan woensdagavond een belangrijke stap zetten naar Europese overwintering. De ‘zwakke broeder’ van poule B Midtjylland komt namelijk op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De uitwedstrijd werd moeizaam gewonnen. Hoe gaat dat in Amsterdam? Lees snel onze wedtips!

In de Eredivisie is Ajax ongenaakbaar. Na de verrassende nederlaag tegen FC Groningen won de formatie van Erik ten Hag vijf keer op rij. En dat deed het vaak met grote uitslagen. Denk maar aan de 0-13 bij VVV-Venlo of de 5-0 zege van afgelopen weekend op Heracles Almelo. In de Champions League verloopt het wat minder soepel. Na een verliespartij tegen Liverpool volgde een 2-2 bij Atalanta, ondanks een 0-2 voorsprong. En begin deze maand werd Midtjylland in Denemarken ternauwernood verslagen: 1-2. Trekt Ajax deze lijn door een scoort het woensdag weer twee keer?

Er wordt minder dan 2,5 keer gescoord > 3.00

Wij gaan er dus vanuit dat er in de hele wedstrijd maar twee goals vallen. Het lijkt ons namelijk sterk dat Midtjylland het net gaat vinden. De Deense kampioen scoorde nog maar één keer in drie groepsduels in de Champions League. Niet zo vreemd als je kijkt naar de schoten tussen de palen van Midtjylland; slechts acht. Daarom zal onderstaande wedtip je vast niet verrassen.

Ajax krijg geen tegendoelpunt > 2.21

Week in, week uit bewijst hij zijn waarde met goals: Dusan Tadic. De Serviër maakte in de laatste zes wedstrijden van Ajax (alle competities) minimaal één treffer. Het lijkt dus al bijna ‘vast te staan’ dat we Tadic weer terugvinden op het scorebord. Maar durf jij het gokje aan en in te zetten op twee goals (of meer) van de aanvaller? Dan zou je er wel eens met een leuk bedrag vandoor kunnen gaan!

Tadic scoort twee keer of meer > 5.95

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?