Het mag dan wel de nummer 9 tegen de nummer 2 zijn, Arsenal tegen Manchester United is altijd een affiche om je vingers bij af te likken! En dus hebben we een paar interessante wedtips voor je voor dit duel.

Even werd gevreesd dat het grote Arsenal dit jaar wel eens écht in de problemen zou komen. Wekenlang bungelde de ploeg van Mikel Arteta op de 15e plaats in de Premier League. Maar The Gunners hebben de weg omhoog gevonden. Van de laatste zes wedstrijden won het er vijf en werd het één keer gelijk. United richtte zich na een dramatische seizoensstart al eerder op en is inmiddels een titelkandidaat. Maar midweeks was er ineens weer een onverwachte nederlaag tegen hekkensluiter Sheffield United. Een behoorlijke tik voor United, en Arsenal zal bloed ruiken!

WEDTIP
Dubbele kans Arsenal of een gelijkspel en beide teams scoren > 2.39

Symbool voor de wederopstanding van de Londense formatie is de pas 19-jarige Bukayo Saka. De middenvelder scoorde in de zes wedstrijden die Arsenal nu op rij niet verloor vier keer en gaf twee assists. Ook Alexandre Lacazette weet sinds halverwege december het net weer te vinden. Na acht wedstrijden op rij niet te hebben gescoord maakte de Franse spits er vijf in de laatste zes duels. Een doelpunt van Lacazette ligt gezien zijn positie natuurlijk meer voor de hand, maar we willen je zeker ook nog even wijzen op de hoge quotering voor een nieuwe treffer van Saka. Daar kun je een flinke slag mee slaan!

WEDTIP
Alexandre Lacazette scoort een doelpunt > 2.34

BONUS WEDTIP
Bukayo Saka scoort een doelpunt > 4.05

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?