Een lekker potje in de achtste finale van de Champions League: Chelsea – Atlético Madrid! De Londenaren zijn in het voordeel door de 0-1 zege in de heenwedstrijd. Kan de Spaanse koploper het Chelsea nog lastig maken?

Chelsea – Atlético Madrid
Achtste finale Champions League
17 maart 2021
21.00 uur, Stamford Bridge, Londen (Eng)

Er hoefde niet lang nagepraat te worden over het eerste duel tussen Atlético Madrid en Chelsea. De formatie van Diego Simeone had weinig aanvallende intenties, en wilde vooral een tegengoal voorkomen. Daar slaagde het lange tijd ook in. Maar in de tweede helft zette Chelsea er een tandje bij. Dat resulteerde in een prachtig doelpunt (omhaal vanaf penaltystip) van Oliver Giroud. Het was een spaarzaam hoogtepunt. Woensdag kan Atlético niet meer achterover leunen. Het moet in ieder geval één keer scoren. Wij voorspellen dat de Madrilenen daar wel in slagen. Gaat Luis Suárez daarvoor zorgen, die dit seizoen nog steeds droog staat in de Champions League?

WEDTIP
Suárez scoort > 2.52

Scoren doet Atlético dus wel. Maar gaat de drievoudig Champions League/Europa Cup I-finalist ook naar de kwartfinales? Wij denken van niet. Omdat de Spanjaarden de verdedigende stellingen moeten verlaten, zal dat weer kansen bieden voor Chelsea. Echt vol gas hoeft de thuisploeg natuurlijk niet. Daarom zou 1-1 volgens ons wel een logische uitslag zijn.

WEDTIP
Uitslag 1-1 > 5.15

Atlético móét de aanval zoeken. Het zou dus weleens een stormachtig beginnen kunnen worden van de mannen van Simeone. Als jij dat ook denkt, is de volgende wedtip wellicht interessant! Je kunt er zes keer je inleg mee winnen!

WEDTIP
Atlético op voorsprong na 20 minuten > 6.00

Waar kun je Chelsea – Atlético Madrid zien op tv?

Chelsea – Atlético Madrid is woensdag vanaf 21.00 uur te zien op SBS6 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint op SBS6 om 20.30 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots