En alweer een kraker in de Premier League! Als Chelsea op Stamford Brigde Tottenham Hotspur weet te verslaan, kan het mogelijk de koppositie overnemen. TOTO Extra heeft voor deze topper weer een paar fijne wedtips voor je uitgekozen!

Chelsea is bezig aan een flinke opmars in de Premier League. Vorige maand zag het er nog niet naar uit dat de ploeg van Frank Lampard koploper kon worden. Van de eerste zes wedstrijden won Chelsea er maar twee. Nu hebben de Londenaren al drie duels op rij geen punt laten liggen. Bovendien plaatsten The Blues zich na vier speelrondes al voor de achtste finales van de Champions League. Gaat Chelsea ook Tottenham Hotspur – dat deze eeuw pas één keer op Stamford Brigde won in competitieverband – verslaan?

WEDTIP
Chelsea wint > 2.02

Chelsea - Spurs - TOTO

Oké, Chelsea pakt de drie punten. Maar daar moet het ongetwijfeld flink voor knokken. Want Tottenham is ook goed in vorm, en staat niet voor niets bovenaan in de Premier League, waar de clubs elkaar overigens weinig ontlopen. Het verschil tussen Spurs en Chelsea is dat laatstgenoemde club de overwinningen wat eenvoudiger binnenhaalt. Bij de laatste vier zeges van Tottenham zat er maar één wedstrijd met meer dan één goal verschil. Ondanks de nederlaag verwachten wij wel weer een goaltje van de formatie van José Mourinho.

WEDTIP
Tottenham scoort oneven aantal goals > 2.00

Natuurlijk heeft deze wedstrijd ook een Nederlands tintje. Bij Tottenham mocht Steven Bergwijn vorige week weer eens aan de aftrap staan tegen Manchester City. Voor het Europa League-duel met Ludogorets behoorde hij weer niet tot de selectie. Dus of we Bergwijn zondag binnen de lijnen zien, is nog maar de vraag. Wie ongetwijfeld wel op het wedstrijdformulier staat is Hakim Ziyech. Bij de laatste drie competitieduels van Chelsea begon hij in de basis. En met succes: drie assists en een goal. Kan de oud-Ajacied weer een doelpuntje meepikken?

WEDTIP
Ziyech scoort in de wedstrijd > 4.00

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?