Koning Winter heeft Nederland in zijn greep, maar dat deert Koning Voetbal niet! Koploper Ajax moet zich zaterdag staande zien te houden op het kunstgras van Heracles Almelo en achtervolger PSV kan zich geen uitglijder veroorloven bij ADO Den Haag. 

ADO Den Haag – PSV: regelmatige zege voor PSV

PSV heeft het doorgaans lastig in Den Haag, maar daar was de laatste twee jaar weinig van te merken. Vorig jaar wonnen de Eindhovenaren met 0-3 en in september 2018 werd het zelfs 0-7. Een herhaling van die monsterscore verwachten we niet, maar een regelmatige zege voor de bezoekers wel. Want PSV verloor dan wel van Feyenoord, AZ en van Ajax voor de beker, tegen clubs uit het rechterrijtje maakt het amper een fout. Alleen bij Heracles werd helemaal aan het begin van het seizoen gelijkgespeeld. Tel daarbij op dat ADO Den Haag – ondanks alle versterkingen – in 2021 nog maar één keer wist te winnen en dan kom je al snel bij deze wedtip!

WEDTIP
PSV wint met 0-1, 0-2 of 0-3 > 2.90

Heracles Almelo – Ajax: Amsterdamse angstgegner op kunstgras

Van de rampweek die Ajax vorige week meemaakte was afgelopen woensdag in het bekerduel met PSV op het veld niets te merken. De Amsterdammers maakten indruk en wonnen terecht met 2-1. Met de vorm zit het dus wel goed bij de koploper, maar met Heracles Almelo wacht nu een heuse angstgegner. Ajax verloor de laatste drie uitduels in Almelo en in die drie wedstrijden scoorde het welgeteld één keer. Trainer Erik ten Hag won in zijn carrière als oefenmeester zelfs nog nooit op het Almelose kunstgras, dat zaterdag door de vrieskou nog moeilijker bespeelbaar zal zijn. Lukt het Heracles opnieuw Ten Hag en Ajax te verslaan? Een 1-0 zege zoals in 2019 en 2018 levert je liefst 25 keer je inleg op!

WEDTIP
Correct score Heracles Almelo wint met 1-0 > 25.00

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots