In deze midweekse Eredivisie speelronde komen AZ, Feyenoord en Vitesse in actie. Vooral voor Feyenoord staat een lastig duel op het programma, al heeft tegenstander Heerenveen al een dozijn wedstrijden niet gewonnen. Verse wedtips voor alle wedstrijden van de woensdag!

AZ – FC Utrecht: Boadu is los!

Ineens was hij er weer. In de tien wedstrijden voor het duel tegen Feyenoord van afgelopen zondag had Myron Boadu één keer gescoord, in De Kuip was de spits eindelijk weer eens op dreef. Twee keer scoorde Boadu en groeide daarmee uit tot Man Of The Match in het met 2-3 gewonnen duel. Het zal voor de jonge international als een bevrijding hebben gevoeld. En dan volgen meestal meer doelpunten! Is Boadu los en maakt ‘ie er tegen FC Utrecht weer twee? Het levert je negen keer je inleg op!

WEDTIP
Myron Boadu scoort 2 keer of meer > 9.00

VVV Venlo – Vitesse: Arnhemmers trefzeker voor rust

Dat Vitesse lekker bezig is en favoriet is voor de winst op bezoek bij VVV Venlo, hoeven we je vast niet te vertellen. En dus richten we ons op een opvallende statistiek. In de laatste tien wedstrijden van de Arnhemmers in alle competities gebeurde het maar één keer dat Vitesse niet scoorde in de eerste helft. Tegen VVV verwachten we minstens twee doelpunten van de bezoekers, dus tippen we een doelpunt van Vitesse in beide helften. Je verdubbelt er je inzet mee!

WEDTIP
Vitesse scoort in beide helften > 2.08

RKC Waalwijk – Fortuna Sittard: geen degradatiekraker

Sinds eind vorig jaar is Fortuna Sittard een ploeg om rekening mee te houden. Acht competitieduels speelde het in december en januari waarvan het er vijf won en maar twee verloor. Afgelopen zondag was Fortuna dicht bij een stunt tegen koploper Ajax en ging het maar nipt onderuit. Op de dag dat de fraaie reeks van de Limburgers begon, won RKC voor het laatst. Sindsdien werd vijf keer verloren, waaronder uit bij Fortuna (2-1). Wij verwachten dat de bezoekers ook woensdag weer winnen.

WEDTIP
Fortuna Sittard wint > 2.52

SC Heerenveen – Feyenoord: eerste winst Heerenveen sinds november

De Friezen verkeren in behoorlijk zwaar weer. Na een uitstekende seizoensstart wacht Heerenveen al twaalf (!) wedstrijden op een zege. Feyenoord verloor na de nederlaag bij Ajax ook thuis van AZ en is daardoor voorlopig afgehaakt in de titelrace. Een behoorlijke dreun voor de mannen van Dick Advocaat en de vraag is of die woensdagavond al verwerkt is. In Friesland zullen ze bloed ruiken en maar wat graag een einde willen maken aan die lange reeks zonder overwinning. En daar staat een lekkere quotering tegenover!

WEDTIP
Heerenveen wint > 4.65

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?