De Eredivisie is terug! Komende zaterdag staan de eerste drie wedstrijden van het seizoen 2020/2021 op het programma. Voor ieder duel hebben we een interessante wedtip voor je klaar staan!

sc Heerenveen – Willem II: beide teams scoren vrijwel altijd

De voorbereiding van sc Heerenveen verliep – zacht uitgedrukt – niet heel goed. Vijf oefenduels speelden de Friezen en vijf keer werd verloren. Niet omdat Heerenveen alleen maar tegen topclubs speelde, want er werd ook van eerstedivisionisten NAC Breda en De Graafschap verloren. Van de laatste zelfs met 5-1. Willem II bleef ongeslagen, maar speelde wel drie van de vier duels gelijk. Heerenveen en Willem II speelden de afgelopen tien jaar vijftien keer tegen elkaar en het gebeurde slechts twee keer dat niet allebei de teams wisten te scoren. We zien Heerenveen niet winnen en gaan daarbij voor opnieuw een doelpunt van beide partijen.

WEDTIP
Willem II wint of gelijkspel en beide teams scoren > 2.26

PEC Zwolle – Feyenoord: doelpunten lijken gegarandeerd!

Thuiswedstrijden van PEC Zwolle lijken een garantie voor doelpunten. In de twaalf duels die PEC vorig seizoen in eigen huis speelde vielen er tien keer meer dan 3.5 doelpunten. Als Feyenoord op bezoek komt, levert dat al jaren standaard spektakel op. Zo werd het vorig jaar 3-4 voor de Rotterdammers. Sinds de terugkeer van PEC naar de eredivisie in 2012 stond het affiche acht keer op het programma. In alle acht edities vielen meer dan 2,5 doelpunten en in liefst zes wedstrijden ging de teller zelfs over de 3,5. Alle seinen staan wat ons betreft op groen voor opnieuw een doelpuntrijke PEC Zwolle – Feyenoord.

WEDTIP
Aantal doelpunten +3.5 > 2.42

FC Twente – Fortuna Sittard: gokje op een gelijkspel

FC Twente en Fortuna Sittard roerden zich deze zomer behoorlijk op de transfermarkt. Bij zowel de Tukkers als de Limburgers tellen we liefst twaalf nieuwe namen in de selectie. Met zoveel nieuwe namen verwachten we niet dat zaterdag twee ingespeelde ploegen tegenover elkaar staan. In augustus stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar, in een oefenwedstrijd in het kader van de Eredivisie Comeback. FC Twente won toen met 2-1. Voor zaterdag verwachten we opnieuw geen grote verschillen tussen de twee teams. Geen van beide zien we de nul houden en het zo dus zomaar eens uit kunnen draaien op een gelijkspel. Een gokje waard!

WEDTIP
Een gelijkspel en +1.5 doelpunten > 4.30 

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze voorbeschouwing?