Ja, dat lees je goed. PSV met knikkende knieën naar de Kuip. Op basis van de recente prestaties zou je het niet misschien niet verwachten, maar gezien de historie wel. Want nergens verliest PSV vaker dan bij Feyenoord. Dit jaar ook weer?

In de afgelopen tien jaar stonden beide ploegen elf keer tegenover elkaar in Rotterdam. Liefst negen keer won Feyenoord, alleen in 2016 en 2018 keerden de bezoekers met drie punten huiswaarts. Van een angstgegner voor de Eindhovenaren mogen we dus best spreken.

Maar resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Want heel eerlijk: gezien de vorm van Feyenoord zien we een nieuwe Rotterdamse overwinning niet gebeuren. Tegenover een zege van PSV staat een mooie quotering!

WEDTIP
PSV wint > 2.40

De topduels die in Super Januari zijn gespeeld vielen qua spektakel niets tegen. Alleen bij Ajax – Feyenoord bleef de doelpuntenproductie achter. Bij de drie andere toppers vielen minstens vier doelpunten. En dat zien we zondag in de Kuip ook wel gebeuren, zoals bij twee van de laatste drie confrontaties tussen beide teams in de Kuip ook het geval was.

WEDTIP
Aantal doelpunten +3.5 > 2.40

We sluiten af met een combi van de eerste twee wedtips. Hoewel PSV ook stroef draait, zien we de Eindhovenaren dus aan het langste eind trekken. We verwachten een spannende pot, waarbij PSV in de slotfase het duel beslist. TOTO Extra voorspelt een 1-3 eindstand!

WEDTIP
Correct score 1-3 > 15.25

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?