De orde in de Bundesliga is weer helemaal hersteld. Bayern München staat net over de helft van de competitie bovenaan met zeven punten voorsprong op de nummer twee. De laatste twee wedstrijden won Der Rekordmeister met 0-4 en 4-1. Een voorbode voor een makkie bij degradatiekandidaat Hertha BSC?

Als we naar de resultaten van Hertha kijken lijkt een stunt voor de Berlijnse ploeg inderdaad ver weg. Van de laatste vijf wedstrijden won het er geen één en gingen vier duels verloren. Hertha heeft daarmee de slechtste vorm van de hele Bundesliga. Bij Bayern lijkt de vormdip weer verdwenen. Na de nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach en de pijnlijke bekernederlaag tegen Holstein-Kiel werd twee keer nipt gewonnen en waren er dus die twee ruime overwinningen. Tegen Hertha BSC verwachten we dat Bayern opnieuw veel gaat scoren.

WEDTIP
Bayern München scoort 4 of meer doelpunten > 2.54

Van een doelpunt van Robert Lewandowski tegen Hertha BSC ga je niet rijk worden. De quotering voor een treffer van de Poolse topscorer staat op 1.35. Niet gek ook, aangezien Lewandowski de laatste negen (!) competitiewedstrijden op rij wist te scoren. Maar er zijn meer spelers die een doelpunt kunnen maken bij de ploeg van Hans-Dieter Flick. Zo toonde Thomas Müller zich de laatste wedstrijden uitermate productief. De routinier loopt over de laatste vier wedstrijden één op één. Een vijfde treffer in evenzoveel wedstrijden ligt zeker in de mogelijkheden tegen het zwakke Hertha BSC en daar staat een prima quotering tegenover!

WEDTIP
Thomas Müller scoort een doelpunt > 2.75

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots