De Coppa Italia, de Italiaanse TOTO KNVB Beker, is alweer toe aan de halve finales. Met daarin een heerlijk tweeluik tussen Internazionale en Juventus. Volgende week de return in Turijn, dinsdag de heenwedstrijd in het Guiseppe Meazza. Wie deelt de eerste tik uit?

Het antwoord zou wel eens niemand kunnen zijn. Al zal Juventus het meest voordeel hebben van een gelijkspel. Want dat is wat we dinsdagavond verwachten. Twee weken geleden stonden beide ploegen in de Serie A ook tegenover elkaar in Milaan en toen won Inter met 2-0. Het was het zoveelste bewijs dat de landskampioen van de afgelopen negen (!) jaar dit seizoen een stuk minder ongenaakbaar is. Maar sinds die nederlaag tegen Inter zijn de resultaten weer als vanouds. Juve won vier keer op rij met doelcijfers tien voor en nul tegen. Houden de mannen van Andrea Pirlo die vorm vast, dan zien we ze niet verliezen tegen Inter.

WEDTIP
Een gelijkspel > 3.35

Daarbij moet de thuisclub het doen zonder Romelu Lukaku. De Belg kreeg het in de competitiewedstrijd tegen AC Milan aan de stok met Zlatan Ibrahimovic en beide spitsen werden door de Italiaanse bond voor één duel geschorst. Een behoorlijke aderlating voor Inter, waar de ogen nu toch vooral gericht zullen zijn op Lautaro Martinez. De Argentijn maakte begin dit jaar een hattrick tegen Crotone maar bleef daarna zes wedstrijden zonder goal. Tegen Benevento afgelopen zaterdag was het eindelijk weer eens raak. Het zal de spits vertrouwen geven voor het duel tegen Juventus. Scoort Martinez, dan krijg je bijna drie keer je inleg terug!

WEDTIP
Lauturo Martinez scoort een doelpunt > 2.80

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?