Na het 0-0 gelijke spel in en tegen Bosnië-Herzegovina is Italië woensdag in Bergamo de volgende tegenstander van Oranje in de Nations League. En willen we net als vorig jaar de eindronde halen, dan moet er eigenlijk gewonnen worden. Maar voor winnen heb je wel doelpunten nodig…

Dat de situatie van Oranje in de Nations League nog niet uitzichtloos is, heeft het te danken aan de tegenstander van woensdag. Italië speelde net als Nederland met 0-0 gelijk (tegen Polen) waardoor de achterstand op de koploper voor de ploeg van Frank de Boer nog altijd maar één punt bedraagt. Bij winst heeft Oranje groepswinst en kwalificatie voor de eindronde van het toernooi gewoon nog in eigen hand.

Wedtip 1: weer geen goals Nederland

Maar dan moet er dus wel gescoord worden. En dat is de laatste interlands moeilijk voor het Nederlands Elftal. Oranje stevent af op een negatief record. Al drie interlands wist het niet te scoren en nooit eerder gebeurde dat vier keer op rij. En dan wacht nu de uitwedstrijd tegen Italië, dat in zijn laatste vijf interlands slechts twee treffers incasseerde. Wij vrezen opnieuw voor een droge 90 minuten voor Oranje.

WEDTIP
Italië krijgt geen tegentreffer > 2.51

Wedtip 2: kleine zege Italianen

Maar ook Italië is momenteel allesbehalve een doelpuntenmachine. Natuurlijk was er de 6-0 zege in een oefenwedstrijd tegen Moldavië, maar dat zei vooral veel over het niveau van Moldavië. In de eerste drie wedstrijden in de Nations League kreeg de Azurri weliswaar maar één tegentreffer, zelf kwam het ook slechts twee keer tot scoren. We hopen op een ander resultaat, maar we zien Oranje in Bergamo niet winnen. We gaan voor onze tweede wedtip voor een kleine zege van de Italianen.

WEDTIP
Italië wint en minder dan 2,5 doelpunten > 4.25

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?