Al ruim een maand wist Liverpool geen wedstrijd te winnen in de Premier League. Kampioen-onwaardig. Kunnen The Reds aan de reeks van vier duels zonder zege een einde maken tegen laagvlieger Burnley? Check hier onze voorspellingen en wedtips!

Afgezien van Manchester United afgelopen weekend (0-0) trof Liverpool na de laatste overwinning op Crystal Palace op 19 december niet de grootste clubs. Tegen West Bromwich Albion (1-1), Newcastle United (0-0) en Southampton (1-0 nederlaag) halen de mannen van Jürgen Klopp doorgaans wél drie punten. Wat natuurlijk direct in het oog springt, is het gebrek aan goals. Slechts één keer trof Liverpool doel sinds de laatste zege. Tegen Burnley, dat in zeventien duels pas negen (!) treffers maakte, verwachten we daarom ook geen doelpuntenfestijn.

Er wordt 0 of 1 keer gescoord > 4.85

Met negen goals is Burnley het minst scorende team van de hele Premier League. Des te knapper is dat The Clarets toch al zestien punten wisten te vergaren. Het staat daarmee nu zeventiende, en dat zou aan het einde van het seizoen rechtstreekse handhaving betekenen. De punten werden vooral tegen clubs uit het rechter rijtje behaald. Ondanks het gebrek aan vorm bij Liverpool is onze voorspelling dat Burnley niet verrast tegen de landskampioen. De gemankeerde verdediging van de thuisploeg zou tegen zo’n matig scorende ploeg wél overeind moeten blijven. In combinatie met de eerste wedtip resulteert dat in deze lekkere wedtip!

Liverpool wint met 1-0 > 6.90

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?