Tegen Spanje won Oranje opnieuw niet. Het leverde het Frank de Boer een negatief record op. Wel scoorde Nederland wéér na rust. En vond Donny van de Beek opnieuw het net. Daarover gaan onze wedtips voor het duel met Bosnië-Herzegovina!

Nooit eerder bleef een bondscoach zonder zege in zijn eerste vier wedstrijden. In totaal is Nederland nu vijf duels zonder overwinning. Uniek is deze reeks nog niet. Tussen oktober ’98 en november ’99 won Oranje onder toenmalig bondscoach Frank Rijkaard liefst elf wedstrijden op rij niet. Zover gaat het onder De Boer niet komen. Tegen Italië en Spanje liet Oranje zien dat het zich nog altijd kan meten met toplanden. Tegenstander Bosnië-Herzegovina verloor midweeks met 0-2 van Iran. Haalt Nederland het niveau van de vorige interlands, dan wint het ruim van Bosnië.

Nederland wint met 3-0 > 7.60

Voor een ruime zege moet er natuurlijk wel gescoord worden. En dat gaat de laatste interlands niet erg makkelijk. Onder De Boer vond alleen Van de Beek nog het net. De middenvelder van Manchester United tekende tegen zowel Italië als Spanje voor de gelijkmaker. Dat juist Van de Beek twee keer trefzeker was is gezien zijn diepgang niet zo vreemd. Dat de aanvalslinie van Oranje al vijf wedstrijden droog staat is natuurlijk een probleem. Voor doelpunten tegen Bosnië-Herzegovina verwachten we daarom weer veel van Van de Beek. Scoort de oud-Ajacied, dan levert dat jou ruim 3,5 keer je inleg op.

Donny van de Beek scoort > 3.60

Voor de laatste wedtip kijken we naar de tweede helft. Of beter gezegd, naar de doelpuntenproductie van Oranje na rust. Niet voor het eerst was Oranje tegen Spanje op zijn best in het tweede bedrijf. En niet toevallig viel het enige Nederlandse doelpunt dan ook na de thee. Want doelpunten van Oranje, die vallen doorgaans in de tweede helft. Bijna 75% van alle treffers die het Nederlands Elftal in 2019 en 2020 scoorde werden na rust gemaakt. Ook de enige zege van Oranje in 2020, thuis tegen Polen, kreeg na rust gestalte. Wij denken dat dit ook tegen Bosnië zo zal zijn en gaan voor twee treffers van Oranje in de tweede helft.

2e helft aantal doelpunten Nederland +1,5 > 2.65

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?