In aanloop naar de Nations League-wedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina en Polen oefent Oranje tegen niet de minste tegenstander: Spanje. TOTO Extra heeft drie fijne wedtips voor je uitgekozen. Waar zet jij op in?

Het Nederlands Elftal kan wel weer een succesje gebruiken. Dit jaar kwam Oranje vijf keer in actie. Alleen de eerste wedstrijd tegen Polen leverde een (magere) overwinning op. Er volgden daarna een nederlaag en gelijkspel tegen Italië, een nederlaag tegen Mexico en weer een remise tegen Bosnië. De laatste interland – de puntendeling in Italië – gaf De Boer wel wat aanknopingspunten. Er werden aardig wat kansen gecreëerd, alleen blijkt Nederland nog weinig effectief. De cijfers zijn veelzeggend. In de vijf wedstrijden van 2020 kwam Oranje slechts twee keer tot scoren.

WEDTIP
Nederland scoort oneven aantal goals > 1.99

Doelpunten maken; daar schort het bij Spanje ook aan. In de laatste drie interlands maakte de formatie van bondscoach Luis Enrique slechts één goal. Spanje leed vorige maand in de Nations League tegen Oekraïne zelfs een verassende nederlaag. Verrassend, want de nummer zes van de FIFA-ranking was daarvoor al vijftien duels ongeslagen. Is er iets structureels aan de hand bij La Roja of moeten we die verliespartij als een incident zien? Wij denken dat Spanje, dat een selectie heeft met voldoende kwaliteit, er wel weer bovenop komt. Maar of winnen van Nederland gelijk lukt? Wij durven het niet te zeggen. Daarom de volgende wedtip:

Gelijkspel of Spanje wint en beide teams scoren > 2.36

Volgens ons is het voor dit huidige Nederlands Elftal nog te vroeg om van landen als Spanje te winnen. De laatste wedstrijd tegen Italië heeft aangetoond dat Oranje wel op de goede weg is. Wat ons betreft wordt het ook wel weer eens tijd dat Memphis Depay scoort. Vandaar deze wedtip:

Depay scoort en speelt gelijk > 8.30

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?