Liverpool rijgt de overwinningen niet aaneen dit seizoen. Zo werd er al vijf keer gelijk gespeeld. Desondanks kan de koploper weer een gaatje slaan met de concurrentie als er wordt afgerekend met Newcastle United. Lees onze voorbeschouwing met voorspellingen en lekkere wedtips!

Om nou te zeggen dat Liverpool extreem wisselvallig presteert, gaat misschien wat ver. Feit is wel dat alles niet zo soepel loopt als vorig seizoen. De vijf gelijke spelen zijn er al twee meer dan afgelopen jaargang. Er werd nog wel maar één keer verloren. Omdat veel clubs, die onder Liverpool op de ranglijst staan, nog meer punten verspelen, is er eigenlijk nog geen vuiltje aan de lucht voor de lijstaanvoerder. De 32 punten zijn er twee meer dan nummer twee Manchester United en drie meer dan nummer drie Leicester City, dat bovendien een duel extra speelde. Als The Reds de uitwedstrijd winnen bij Newcastle United – dat veertiende staat – wordt er een aardig gaatje geslagen met The Red Devils en The Foxes. En winnen van Newcastle deed Liverpool al vijf keer op rij. Wij voorspellen een zesde opeenvolgende zege.

Liverpool wint met handicap -1 > 1.75

Een andere, vrij zekere voorspelling is dat Liverpool de overwinning niet cadeau krijgt. Dat maken we op uit de prestaties tegen clubs uit de onderste regionen van de Premier League. De formatie van Jürgen Klopp speelde afgelopen maand gelijk tegen Brighton, Fulham en West Bromwich Albion. Allemaal opponenten die moeten vrezen voor degradatie. Liverpool lijkt moeite te hebben om een hechte defensie stuk te spelen. De verwachting is dat Newcastle ook aantreedt met een versterkte verdediging. Wij vermoeden dat het tot de tweede helft duurt voordat Liverpool daar doorheen komt.

Halftime/Fulltime: Gelijkspel/Liverpool > 3.95

Hij voelde de hete adem van Diogo Jota in z’n nek. Roberto Firmino leek het slachtoffer te worden van de steeds beter presterende aankoop uit Portugal. Maar begin december liep Jota een knieblessure op, die hem voorlopig aan de kant houdt. Toeval of niet, sinds zijn concurrent niet meer binnen de lijnen verschijnt, laat Firmino weer duidelijk van zich horen. De Braziliaan scoorde drie keer in de laatste drie wedstrijden en gaf nog een assist. Prikt hij er tegen Newcastle weer eentje in?

Firmino scoort en wint > 2.60

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?