Tegen Bosnië-Herzegovina was daar eindelijk de eerste zege onder bondscoach Frank de Boer. Kan Nederland die lijn doortrekken in de laatste groepswedstrijd van de Nations League tegen Polen? En daardoor misschien nog de finaleronde bereiken? Lees snel verder voor onze voorspellingen mét wedtips!

De voortekenen waren goed. Nederland speelde tegen Italië (1-1) en Spanje (ook 1-1) bij vlagen aardig voetbal. Alleen winnen, dat lukte maar niet. Daar kwam zondag tegen Bosnië-Herzegovina verandering in. Vooral dankzij een goede eerste helft won Oranje met 3-1 door doelpunten van Georginio Wijnaldum (twee keer) en Memphis Depay. Het was voor het eerst in bijna een jaar dat het Nederlands Elftal meer dan één keer in een wedstrijd scoorde. Memphis deelde ook in die ‘malaise’, want hij stond zes interlands droog. Wij verwachten ook tegen Polen weer een goal van de speler van Olympique Lyon.

WEDTIP
Memphis scoort > 2.43

Nederland staat nu tweede in de poule op één punt achter Italië. Willen ‘we’ wederom de finaleronde van de Nations League halen, is een zege op Polen vereist. Het is daarbij wel afhankelijk van de Italianen, die niet mogen winnen van Bosnië. De Oranje-mannen willen zichzelf niets kunnen verwijten, en zullen daarom gretig zijn. Neem daarbij ook het feit dat de Poolse superster Robert Lewandowski mogelijk ontbreekt door een blessure, en het kan weleens een heerlijke avond voor het Nederlands Elftal worden.

WEDTIP
Nederland wint en Over 2,5 goal > 2.75

We gaven je net een wedtip over Memphis. Maar wist je dat Wijnaldum, afgezien van de twee goals tegen Bosnië, sowieso aardig op schot is voor Nederland? De middenvelder van Liverpool nam van de laatste dertien Oranje-goals er maar liefst zeven voor zijn rekening. Pakt Wijnaldum weer een doelpuntje mee? Wij denken van wel!

WEDTIP
Wijnaldum scoort en wint > 5.10

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?