We zijn pas halverwege de groepsfase van de Champions League, maar voor de verliezend finalist van vorig seizoen is het al vijf voor twaalf. Met een nieuwe nederlaag tegen RB Leipzig komt een vroege exit voor Paris St. Germain wel heel dichtbij.

PSG verloor al twee keer in de Champions League. Daardoor staat het halverwege pas derde in de groep. Manchester United en RB Leipzig hebben zes punten, PSG drie. En dus moeten de Fransen winnen wil de situatie niet helemaal uitzichtloos worden.

Wedtip 1: Mbappé scoort 2 keer of meer > 4.50
Bij PSG zijn Kylian Mbappé en Neymar terug. Drie weken geleden keken de sterspelers in het eerste duel tegen RB Leipzig nog geblesseerd toe. Afgelopen weekend maakten ze beiden hun rentree. PSG verloor, met 3-2 van AS Monaco, maar Mbappé was meteen weer twee keer trefzeker. Lukt hem dat dinsdag opnieuw? Dan kun je behoorlijk cashen met een quotering van 4.50!

Wedtip 2: PSG wint en onder 4,5 doelpunten > 2.20
Net als PSG kende ook RB Leipzig afgelopen weekend geen goede generale. Op bezoek bij Eintracht Frankfurt werd met 1-1 gelijkgespeeld. De Duitsers hebben de naam een doelpuntenmachine te zijn, maar de productie valt de laatste weken tegen. In de afgelopen vijf wedstrijden scoorde RB Leipzig slechts zeven keer. We zien PSG als de favoriet dinsdag en denken aan een overwinning met in ieder geval weinig tegendoelpunten.

Wedtip 3: PSG wint beide helften > 3.60
Onze derde wedtip is eigenlijk een optelsom van de vorige twee tips. We verwachten dat PSG de bovenliggende partij gaat zijn en verwachten doelpunten in beide helften van de thuisclub. En dus is de kans groot dat de Fransen ook beide helften gaan winnen. Daar staat een aardige quotering tegenover. Denk jij dat PSG ruim gaat winnen? Dan moet je zeker deze wedtip spelen!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?