Voor de derde keer in amper twee maanden tijd nemen PSV en Ajax het zondag tegen elkaar op. Winnen de Amsterdammers op Super Sunday, dan is de titelstrijd wel beslist. TOTO Extra blikt vooruit met 3 wedtips!

PSV – Ajax
Eredivisie
28 februari 2021
14.30 uur, Philips Stadion, Eindhoven

Wedtip 1

Een overwinning voor PSV zou voor de spanning in de Eredivisie dus zeer welkom zijn. Maar zelfs de meest verstokte PSV-supporter zal niet rekenen op winst voor zijn ploeg. Ajax is in topvorm en won al elf keer op rij. Maar PSV-uit, dat is voor de Amsterdammers vrijwel nooit een makkie. In 2015 won Ajax voor het laatst in Eindhoven. Voor onze eerste wedtip gaan we daarom tegen de verwachtingen in!

Dubbele kans PSV wint of een gelijkspel en beide teams scoren > 2.49

Wedtip 2

Ongeacht de uitslag denken we in ieder geval dat de thuisclub gaat scoren. En wel via Eran Zahavi. Donyell Malen mag dan de clubtopscorer van PSV zijn, de spits vindt zelden het net in de Eredivisietoppers. Elf duels speelde Malen tegen Ajax, AZ en Feyenoord en daarin scoorde hij slechts één keer. Zahavi scoorde in januari twee keer tegen Ajax en dat kunstje herhaalde hij in beide ontmoetingen met Olympiakos. Een treffer van de Israëliër levert je zondag bijna drie keer je inleg op.

Eran Zahavi scoort een doelpunt > 2.85

Wedtip 3

Maar eigenlijk verwachten we gewoon een overwinning voor Ajax. Grote man bij de Amsterdammers in de laatste Eredivisiewedstrijden is natuurlijk Sébastien Haller. In zijn acht optredens was de Franse spits betrokken bij tien doelpunten, precies de helft van de totale productie van Ajax in die wedstrijden. En in het bekerduel tegen PSV nam Haller beide treffers van de Amsterdammers voor zijn rekening. Scoort de recordaankoop van Ajax zondag opnieuw twee keer, dan kun je flink cashen!

Sébastien Haller scoort minstens twee doelpunten > 9.00

Waar kun je PSV – Ajax zien op tv?

PSV – Ajax is vanaf 14.30 uur te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing begint om 13.30 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots