Donderdag zien we PSV en Willem II in actie in de derde voorronde van de Europa League. De Eindhovenaren zijn de favoriet tegen NS Mora uit Slovenië, maar kunnen nog weleens een lastige avond krijgen. Dat geldt ook voor Willem II, dat Rangers ontvangt. Hieronder de wedtips voor deze wedstrijden.

NS Mura – PSV: potentiële uitglijder?

Het is typisch zo’n club die niemand kent en daarom des te gevaarlijker is. NS Mura won dit jaar wel de Sloveense beker en is op dit moment koploper in de nationale competitie. Neem daarbij dat het voor PSV een uitwedstrijd is (er komt geen return) én het afgelopen weekend met veel pijn en moeite won van FC Emmen. De gedachten gaan terug naar 2017, toen de Eindhovenaren in de derde voorronde van de Europa League uitgleden over NK Osijek. Wij verwachten dat PSV nu wel aan het langste eind trekt, maar dat zal niet gemakkelijk gaan. Mogelijk pas na verlening. Vandaar onderstaande tip.

WEDTIP
Gelijkspel na 90 minuten > 4.35

Willem II – Rangers: veel goals?

Rangers FC mag dan niet meer de statuur van voor het faillissement in 2012 hebben, inmiddels is de gevallen topclub wel weer gewoon de nummer twee van Schotland. Voor de wedstrijd tegen Willem II is de ploeg van trainer Steven Gerrard dan ook logischerwijs de favoriet. Maar de Tricolores zijn allesbehalve kansloos. Zo speelde Rangers twee van de vier uitwedstrijden in de Schotse competitie dit seizoen gelijk. Afgelopen zondag kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij Hibernian. Dat was ook de uitslag van het duel tussen Rangers en Feyenoord in De Kuip, in de groepsfase van de Europa League vorig seizoen. Wij verwachten ook donderdag minstens vier doelpunten in het Koning Willem II Stadion.

WEDTIP
Aantal doelpunten +3.5 > 2.39

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?