RB Leipzig – Paris Saint-Germain is een herhaling van de halve finale van de Champions League. Destijds waren de Fransen met 3-0 duidelijk te sterk. Kan Leipzig in eigen stadion wél winnen van PSG? Bekijk de wedtips voor onze voorspelling!

RB Leipzig begon uitstekend aan dit seizoen. Ondanks het verlies van topschutter Timo Werner, die vertrok naar Chelsea, stonden Die Roten Bullen na vijf speelrondes bovenaan in de Bundesliga. En de halve finalist van afgelopen seizoen won het eerste duel in de groepsfase van de Champions League met 2-0 tegen Basaksehir. Vorige week kwam daar opeens klad in de prestaties. Eerst verloor Leipzig met maar liefst 5-0 bij Manchester United en enkele dagen later volgde ook de eerste competitienederlaag tegen Mönchengladbach (1-0). Dat de formatie van Julian Nagelsmann opnieuw het net niet vind tegen PSG zou ons niet verbazen.

WEDTIP
Leipzig scoort niet > 3.80

PSG verloor de eerste poulewedstrijd van Manchester United. Daarom zal de runner-up van de Champions League gebrand zijn op een goed resultaat tegen Leipzig. Maar dat is nog zeker geen uitgemaakte zaak. Trainer Thomas Tuchel mist namelijk nogal wat belangrijke krachten, met name voorin. Neymar, Kylian Mbappé en Mauro Icardi zijn door verschillende blessures niet inzetbaar. Wie gaat er dan voor goals zorgen? Wij denken dat ook PSG niet scoort en we daarom op een 0-0 afstevenen.

WEDTIP
Uitslag 0-0 > 14.50

En aangezien wij verwachten dat er geen goals gaan vallen in Leipzig geven wij jou ook nog deze wedtip mee:

Halftime/Fulltime: Gelijkspel/Gelijkspel > 5.80

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?