Voor PSV staat er donderdag aardig wat op het spel. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij Rosenborg BK proberen plaatsing voor de groepsfase van de Europa League af te dwingen. Voor deze wedstrijd hebben we twee mooie wedtips voor je uitgelicht!

Vier wedstrijden op rij niet de nul

PSV heeft dit seizoen moeite de nul te houden. In de vier officiële wedstrijden die de ploeg van Roger Schmidt tot nu toe speelde incasseerde het steeds een tegentreffer. Tegenstander Rosenborg BK vond in de laatste twaalf wedstrijden (de Noorse competitie startte al in juni) steeds het net. Een tegentreffer lijkt voor PSV haast onafwendbaar. Daar staat tegenover dat de Eindhovenaren zelf dit seizoen in alle wedstrijden, inclusief de voorbereiding, ook wisten te scoren. Hoewel de quotering niet heel erg hoog is, ligt inzetten op beide teams scoren ligt wel voor de hand.

WEDTIP
Beide teams scoren > 1.68

PSV favoriet

Bovenstaande wedtip kun je natuurlijk als losse bet inzetten of gebruiken in een combinatie, maar de bet kunnen we ook uitbreiden. Hoewel PSV geen super seizoensstart kent, geldt het wel als uitgesproken favoriet tegen Rosenborg BK. Vorig jaar gingen de Brabanders in de groepsfase van de Europa League ook op bezoek in Trondheim en toen werd het 1-4. Wij verwachten opnieuw een zege van PSV in Noorwegen, in combinatie dus met doelpunten van beide teams. Lukt het PSV in reguliere speeltijd Rosenborg op de knieën te krijgen én incasseert het een tegentreffer, dan krijg je maar liefst 3,20 keer je inleg terug!

WEDTIP
PSV wint en beide teams scoren > 3.20

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?