Dinsdag staat er in de Nations League een kraker van jewelste op het programma. Spanje ontvangt Duitsland in een rechtstreeks duel voor groepswinst. En dus een plek in de eindronde. En jij wil natuurlijk weten waar je op in moet zetten! TOTO Extra vertelt het je.

Beide landen verkeren niet in de allergrootste vorm. Duitsland verloor nog geen wedstrijd in 2020, maar speelde van de zeven wedstrijden er vier gelijk. De laatste twee interlands leverden wel een overwinning op. Spanje won dit jaar pas twee keer. De ploeg van Luis Enrique wacht al drie interlands op een zege. Vorige week werd tegen Nederland en Zwitserland met 1-1 gelijkgespeeld. Dat brengt ons bij de volgende wedtips!

Dubbele kans Duitsland wint of een gelijkspel en beide teams scoren > 2.40
Op basis van de vorm van de dag is Die Mannschaft licht favoriet. In de zeven interlands in 2020 hield de Duitse defensie alleen vorige week tegen Tsjechië de nul. Zelf scoort het nagenoeg altijd, inmiddels alweer negentien interlands op rij.

Timo Werner scoort > 2.90
Kunnen we kort over zijn. Dé man in vorm aan Duitse zijde. Afgelopen weekend tegen Oekraïne ook weer twee keer trefzeker. De spits van Chelsea heeft nu in zijn laatste vijf officiële wedstrijden voor club en land gescoord.

Sergio Ramos scoort > 4.90
Grapje zeker TOTO Extra? Die Ramos die tegen Zwitserland twee penalty’s miste, waarvan eentje met een nogal knullige Panenka? Jazeker, die Ramos. Liefst 25 (!) keer op rij was de captain van Spanje en Real Madrid tot zaterdag trefzeker geweest vanaf elf meter voor club en land. En ondanks die twee missers zal Ramos dinsdag bij een nieuwe strafschop gewoon weer achter de bal gaan staan. En dit keer scoren!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?