Met Excelsior-PEC Zwolle en FC Emmen-FC Groningen wordt dinsdagavond de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker afgetrapt. Wint twee keer de favoriet, of krijgen we direct al surprises? We hebben twee wedtips voor je!

18.45 uur: Excelsior – PEC Zwolle

Met Excelsior en PEC Zwolle staan de nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie en de nummer elf van de Eredivisie tegenover elkaar. Normaal gesproken een prooi voor de bezoekers, zou je zeggen. Maar het is natuurlijk bekervoetbal en daarin is alles mogelijk. Niet voor niets krijg je ruim twee keer je inleg voor de overwinning van de eredivisionist. Het is wel de bet waar we voor gaan. PEC Zwolle verloor afgelopen zaterdag kansloos bij Ajax, maar bleef daarvoor vier wedstrijden op rij zonder nederlaag. Excelsior won juist maar één van de laatste vijf wedstrijden. Wij verwachten dat PEC te sterk gaat zijn voor de Rotterdammers.

WEDTIP
PEC Zwolle wint > 2.07

21.00 uur: FC Emmen – FC Groningen

Bijna geruisloos heeft FC Groningen zich genesteld in de subtop van de Eredivisie. Na twaalf wedstrijden staat de ploeg van Danny Buijs knap vijfde. Groningen won zijn laatste drie duels, waaronder in Alkmaar tegen AZ. FC Emmen is nog zonder zege in de Eredivisie en hekkensluiter. Afgelopen zaterdag werd het 1-1 tegen nummer zeventien ADO Den Haag. In de eerste ronde van het bekertoernooi wonnen de Drentenaren wel, maar gemakkelijk ging dat niet. Michael de Leeuw wees zijn club met twee doelpunten pas in de slotfase de juiste weg. Een stuntje van de thuisploeg ligt dan ook niet voor de hand. We gaan voor een overwinning van de bezoekers en denken daarbij aan weinig doelpunten. In de laatste zes wedstrijden van FC Groningen bleef het aantal goals onder de vier.

WEDTIP
FC Groningen wint en minder dan 3,5 doelpunten > 3.25

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?