In de tweede ronde van TOTO KNVB Beker maken we ons op voor de laatste twee wedstrijden. Koploper van de Keuken Kampioen Divisie, SC Cambuur, ontvangt Go Ahead Eagles. Voor Vitesse, bekerwinnaar van 2017, wacht een uitwedstrijd tegen Willem II. TOTO Extra blikt vooruit met wedtips!

Cambuur – Go Ahead Eagles: wint de thuisploeg nu wél?

Cambuur en nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie Go Ahead Eagles stonden eerder dit seizoen al tegenover elkaar. Toen won de club uit Deventer, in Leeuwarden. Een zeldzaam verlies voor Cambuur. Het was namelijk één van de slechts twee nederlagen die de ploeg van Henk de Jong tot nu toe leed. De Friezen staan drie punten los van nummer twee Almere City. Cambuur zal er veel aan gelegen zijn ook aan het einde van het seizoen bovenaan te staan, want vorig jaar ging de club aan kop toen de competitie voortijdig werd afgebroken. En waarom ook niet ver komen in het bekertoernooi, wat Cambuur geregeld doet? De laatste zes jaar reikte de Leeuwarders twee keer tot de kwartfinale en zelfs een keer tot de halve finale. Van Go Ahead winnen, dat maar één keer zegevierde in de laatste vier competitiewedstrijden, moet sowieso wel lukken.

WEDTIP
Cambuur wint met 1-0, 2-0 of 3-0 > 3.30

Willem II – Vitesse: Arnhemmers favoriet

Een duel tussen twee Eredivisie-revelaties. Willem II was dat vorig seizoen, en mocht zelfs Europa in. Vitesse draait nu al een aantal maanden mee in de top. De ploeg van Thomas Letsch heeft maar vier punten achterstand op koploper Ajax. Bij de Tilburgers draait het deze jaargang voor geen meter. Willem II won pas twee maal en vinden we terug op een zestiende plek. Daarom zien wij de bekerfinalist van 2019 niet doorgaan naar de volgende ronde. Vitesse heeft weliswaar twee duels op rij niet gewonnen, maar wij verwachten dat de bekerwinnaar van 2017 de draad zo weer oppakt. Onze voorspelling is een ruime overwinning voor Vitesse.

WEDTIP
Vitesse wint met handicap -1 > 3.25

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?