Woensdag drie potjes in de TOTO KNVB Beker. Dé kraker van de tweede ronde is ongetwijfeld Ajax – FC Utrecht. Voor PSV een – op papier – makkelijke uitwedstrijd bij De Graafschap, maar de Eindhovenaren zijn de laatste jaren absoluut geen ‘cupfighters’. En wat mogen we verwachten van Almere City – VVV-Venlo? Check snel onze wedtips!

Almere City – VVV-Venlo: nummer twee Keuken Kampioen Divisie favoriet

Bij duels tussen clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie mogen we de Eredivisionist meestal als favoriet aanwijzen. Maar voor Almere City – VVV-Venlo ligt dat anders. De Limburgers draaien namelijk stroef in de hoogste afdeling gezien de vijftiende plaats. Almere doet in de eerste divisie volop mee voor de titel. De formatie van Ole Tobiasen staat tweede op slechts drie punten van koploper Cambuur. In eigen huis leed Almere nog geen enkele nederlaag. Wint de thuisploeg ook van VVV? Dan kun je je inzet meer dan verdubbelen!

WEDTIP
Almere City wint > 2.20

De Graafschap – PSV: stunt van Superboeren in de maak?

PSV en de TOTO KNVB Beker. Dat is de laatste jaren niet bepaald een succesvolle combinatie. De Eindhovenaren werden twee seizoenen achter elkaar uitgeschakeld door een club uit de Keuken Kampioen Divisie (RKC Waalwijk en NAC Breda). Daarom zal PSV zich niet zomaar rijk rekenen met een uitwedstrijd tegen De Graafschap voor de boeg. De Superboeren doen in de competitie lekker mee bovenin met een derde plek op de ranglijst. Wat opvalt is dat De Graafschap wel veel tegengoals krijgt: 26. Op één na is dat het hoogste aantal van alle clubs in het linker rijtje. Onze voorspelling is dat de ploeg uit Doetinchem ook nu een treffer moet incasseren, maar wel gaat stunten tegen PSV!

WEDTIP
De Graafschap wint en beide teams scoren > 15.50

Ajax – FC Utrecht: geen problemen voor Eredivisie-koploper

Dat Ajax ‘gewoon’ lijstaanvoerder is in de Eredivisie zal bij weinigen wenkbrauwen doen fronsen. Dat FC Utrecht slechts een tiende positie inneemt, is wel verrassend. De Domstedelingen wilden voorafgaand aan dit seizoen een aanval doen op de topclubs. Met maar twee zeges in elf wedstrijden is Utrecht daar ver van verwijderd. Niets wijst dan ook op een overwinning voor de ploeg van René Hake in Amsterdam. Eerder dit seizoen won Ajax in Utrecht met 0-3, en die uitslag had zelfs hoger kunnen uitvallen. Haalt Ajax in de Johan Cruijff Arena weer uit?

WEDTIP
Ajax wint met handicap -2 > 2.27

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtips?