De titelaspiraties voor zowel Tottenham Hotspur als Chelsea kunnen al een tijdje de ijskast in. Toch blijft een duel tussen beide Londense clubs altijd interessant. Lees snel onze voorspellingen en wedtips voor deze derby!

Halverwege december ging Tottenham nog aan kop van de Premier League. Sindsdien zakte de ploeg van José Mourinho als een kaartenhuis in elkaar. Slechts twee keer wonnen de Spurs in haar laatste negen Premier League-duels. Tegen Chelsea – dat net als Tottenham 33 punten heeft, maar na een flinke dip nu drie wedstrijden niet heeft verloren – zien wij de Spurs nog niet uit het dal kruipen. Onze voorspelling is een zege voor The Blues.

WEDTIP
Chelsea wint > 2.12

Ongeveer tegelijk met Tottenham stagneerde ook de motor bij Chelsea. In een reeks van zeven duels ging het team van toen nog Frank Lampard maar liefst vijf keer onderuit. Clubicoon Lampard werd aan de kant geschoven, Thomas Tuchel werd zijn opvolger. Om te spreken van een ‘Tuchel-effect’ gaat misschien wat ver. Feit is wel dat Chelsea onder leiding van de Duitser nog niet verloor; bij Wolverhampton Wanderers werd het 0-0 en thuis tegen Burnley wonnen de Londenaren met 2-0. Om eventuele euforie te temperen, Wolves en Burnley staan halverwege het rechter rijtje. De vraag is dus of Chelsea die ongeslagen status kan verlengen tegen een topclub (Tottenham). Wij geloven dus wel in de overwinning voor The Blues, maar met een klein verschil.

WEDTIP
Chelsea wint en Under 2,5 goal > 4.40

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots