We zijn bijna halverwege het seizoen en Vitesse heeft nog maar drie punten achterstand op de koppositie. Zijn de Arnhemmers een titelkandidaat? Om die vraag levend te houden moet Vitesse dinsdag in ieder geval winnen van FC Utrecht. TOTO Extra dook in de cijfers voor een twee mooie wedtips!

We beginnen bij de tegenstander. FC Utrecht staat dan wel tiende, maar verliezen doet het zelden. De Domstedelingen zijn namelijk Koning Gelijkspel. Negen van de vijftien competitiewedstrijden eindigden gelijk, waarvan zes van de laatste acht. En in die acht duels kwamen beide teams telkens tot scoren. Voor onze eerste wedtip combineren we deze statistieken. Vitesse is favoriet maar we sluiten een gelijkspel, met doelpunten aan beide kanten, niet uit. Een mooie quotering van boven de 2.00!

WEDTIP
Dubbele kans Vitesse of gelijkspel en beide teams scoren > 2.08

Wedstrijden van Vitesse zijn dit seizoen zelden spectaculair als we het over aantal doelpunten hebben. Slechts in drie van de vijftien wedstrijden liep de teller op naar meer dan drie doelpunten. Het gemiddeld aantal treffers bij een wedstrijd van de Arnhemmers is dit seizoen precies 2,5 en dat brengt ons bij de tweede wedtip. Wij gaan voor twee of drie doelpunten in de wedstrijd. Dat gebeurt in driekwart van de wedstrijden van Vitesse en levert je dit keer bijna twee keer je inleg op.

WEDTIP
Aantal doelpunten 2 of 3 > 1.95

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots / Thomas Bakker

Wat vind jij van deze wedtips?