VVV Venlo staat 14e in de Eredivisie, maar op basis van het aantal gescoorde doelpunten zijn de Limburgers 7e. En dat dankt het natuurlijk volledig aan Georgios Giakoumakis. Grote vraag voor het thuisduel tegen AZ: hoeveel maakt de Griekse topscorer er dit keer?

Giakoumakis scoort minstens één keer

22 doelpunten in 21 competitiewedstrijden, 3 treffers in 2 bekerwedstrijden. Het zijn de ongekende cijfers van Giakoumakis dit seizoen. Slechts in 8 van al die wedstrijden bleef de Griek droog staan. Dat betekent dat Giakoumakis dit seizoen in bijna driekwart van de wedstrijden die hij speelt scoort. Lukt hem dat tegen AZ ook minstens één keer, dan krijg je daar ruim 2,5 keer je inleg voor terug.

Giakoumakis scoort minstens één doelpunt > 2.61

Giakoumakis scoort minstens twee keer

VVV plaatste zich deze week – uiteraard mede door een treffer van Giakoumakis – voor de halve finales van de TOTO KNVB Beker. Een welkome opsteker voor de Limburgers na twee nederlagen in de competitie. Ondanks de karrenvracht aan Griekse doelpunten is VVV nog lang niet veilig. Met een overwinning op AZ verschaft het zich weer wat lucht. Helpt Giakoumakis zijn ploeg daar met twee doelpunten aan?

Giakoumakis scoort minstens twee keer > 8.00

Giakoumakis maakt een hattrick

Een hattrick van een speler van VVV tegen de nummer 3 van de ranglijst, dat kan toch helemaal niet? Het klinkt inderdaad niet erg aannemelijk, maar Giakoumakis slaagde er eerder dit seizoen al eens in 4(!) keer te scoren tegen de nummer 2. Eind januari kreeg Vitesse geen vat op de Griekse doelpuntenmachine en droop met een 4-1 nederlaag af. Met een nieuwe stunt van Giakoumakis kun je een echte klapper maken!

Giakoumakis scoort een hattrick > 40.00

Waar kun je VVV Venlo – AZ op tv zien?

VVV Venlo – AZ wordt zaterdag 20 februari vanaf 20.00 uur uitgezonden op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots