Met anderhalf been staat Ajax in de kwartfinale van de Europa League na de 3-0 overwinning van vorige week op Young Boys. Of kunnen de Zwitsers nog roet in het eten gooien? Bekijk hier onze voorspellingen en wedtips!

Young Boys – Ajax
Achtste finale Europa League
18 maart 2021
21.00 uur, Stade de Suisse, Bern (Zwi)

Niets wijst erop dat Young Boys de nederlaag van de heenwedstrijd nog goed kan maken. De Zwitsers kampioen liet in de Johan Cruijff Arena nagenoeg niks zien; niet één keer werd er op goal geschoten. Als Ajax écht zijn best had gedaan, was de uitslag nog hoger uitgevallen dan 3-0. Sowieso beleeft Young Boys niet de beste fase van het seizoen. De club uit Bern boekte geen enkele zege in de laatste vijf duels (alle competities). Wij voorspellen daarom weer een eenvoudige avond voor Ajax.

WEDTIP
Ajax wint > 2.12

Op de vraag wie er bij Ajax voor de goal(s) moet zorgen, is er een vrij simpel antwoord: Dusan Tadic. De Serviër verkeert de laatste weken in grootste vorm. Hij scoorde in vier van zijn laatste vijf wedstrijden. Ook wat betreft assists steekt Tadic met kop en schouders boven zijn teamgenoten uit. Maakt de aanvaller tegen Young Boys weer een doelpunt en boekt Ajax een regelmatige overwinning? Dan kun je acht keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Tadic scoort en Ajax wint met 2-0, 2-1 of 3-1 > 8.00

Als jij denkt dat Ajax in Zwitserland met dezelfde uitslag wint als in Amsterdam, dan hebben wij voor jou nog een lekkere Price Boost! Had een 0-3 zege eerst een quotering van 18.75, nu is dat maar liefst 22.00! Laat deze kans niet liggen!

PRICE BOOST
Ajax wint met 0-3 > was 18.75, nu 22.00

Waar kun je Young Boys – Ajax zien op tv?

Young Boys – Ajax is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op RTL 7 en ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots