Voorspelling Feyenoord - FC Volendam: ideale wedstrijd voor geknakte Rotterdammers

De Kuip Rotterdam

Voorspelling Feyenoord - FC Volendam: ideale wedstrijd voor geknakte Rotterdammers

Feyenoord kreeg vorige week twee gevoelige tikken te verwerken. Tegen Atlético werden de Rotterdammers uitgeschakeld in de Champions League en de nederlaag tegen PSV kunnen de titelaspiraties de ijskast in. Tegen FC Volendam moet Feyenoord donderdag de draad weer oppakken en dat is op papier daarvoor de ideale tegenstander.

Feyenoord - FC Volendam
Eredivisie
7 december, 21.00 uur
De Kuip, Rotterdam

Bij FC Volendam is het namelijk hommeles. De Heen en Weer staat in brand en de verschillende crises binnen de club missen hun doorvertaling op het veld niet. Zaterdag kreeg Volendam op eigen veld een enorm pak slaag van PEC Zwolle. De ploeg van - toen nog - Matthias Kohler verloor met 0-5 en maakte een lamgeslagen indruk. De trainer werd twee dagen later op non-actief gesteld, voorlopig het laatste hoofdstuk in de onnavolgbare Volendamse soap. Aan voormalig assistent-trainer Michael Dingsdag de ondankbare taak donderdag de honneurs waar te nemen. Volendam trekt als aangeschoten wild naar de Kuip, waar de thuisploeg na de twee mokerslagen hongerig zal zijn. Een nieuwe grote nederlaag voor Volendam ligt op de loer.

WEDTIP

Feyenoord wint met 4-0, 5-0 of 6-0 > 3.37

Voor Feyenoords topscorer Santiago Giménez lijkt het een uitgelezen mogelijkheid zijn totaal weer verder op te schroeven. De Mexicaan maakte tegen PSV alweer zijn zeventiende doelpunt van het seizoen. En dus trekken we in Nederland de Coen Dillen-index uit de kast. Dillen scoorde in het seizoen 1956/1957 43 keer, een aantal dat nooit meer geëvenaard werd, laat staan overtroffen. Wil Giménez een échte aanval op het record van de oud-PSV'er inzetten, dan zal hij juist in dit soort wedstrijden meerdere keren trefzeker moeten zijn. De Mexicaan maakte dit seizoen al twee keer een hattrick en lukt dat tegen het zo geplaagde Volendam opnieuw, kun jij vijf keer je inleg pakken!

WEDTIP

Santiago Giménez maakt een hattrick > 5.00

Waar kun je Feyenoord - FC Volendam zien op tv?

De Eredivisiewedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam is donderdagavond vanaf 21.00 uur te zien op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?