Het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar de Grand Prix van Spanje wordt verreden
Grand Prix Spanje: pakt Red Bull in Spanje weer eens de dubbel?
Europa is in de ban van het EK voetbal, maar ook de Formule 1 raast gewoon door! In Barcelona wordt dit weekend de Grand Prix van Spanje verreden. Wordt het opnieuw een gevecht tussen Max Verstappen en de concurrentie, of is de regerend wereldkampioen weer eens ouderwets heer en meester?Grand Prix van Spanje21-23 juni 2024Circuit de Barcelona-Catalunya1e vrije training: 21 juni 13.30 uur 2e vrije
De Grand Prix van Canada op het circuit Gilles Villeneuve in Montreal
Grand Prix Canada: is de regen de grote vriend van Max Verstappen?
Midden in de Europese periode van het seizoen maakt het Formule 1-circus een uitstapje naar Canada. De ijzeren greep waarmee Max Verstappen het veld de afgelopen anderhalf jaar in bedwang hield lijkt verdwenen. Ook op het Circuit Gilles Villeneuve wacht de Nederlander een zware beproeving. Of biedt de regen uitkomst?Grand Prix van Canada7-9 juni 2024Circuit Gilles Villeneuve1e vrije training: 7 ju
Frosinone
Frosinone - Udinese: statistieken Serie A
Aanstaande zondag speelt Frosinone thuis tegen Udinese in de 38e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Udinese heeft historisch het overwicht maar Frosinone lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Udinese dit doortrekken?
Hellas Verona
Hellas Verona - Internazionale: statistieken Serie A
Hellas Verona treft Internazionale in Verona voor de Serie A. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Inter in het voordeel tegen Hellas. Wat wordt het deze keer in Stadio Marc Antonio Bentegodi?
Lazio Roma
SS Lazio - Sassuolo: statistieken Serie A
Komende zondag staat SS Lazio tegen Sassuolo op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Lazio in het voordeel tegen Sassuolo. Wat wordt de uitkomst in Stadio Olimpico?