Voorspelling PSV - FC Utrecht: Eindhovenaren met vertrouwen de competitie in!

Een supporter van PSV

Voorspelling PSV - FC Utrecht: Eindhovenaren met vertrouwen de competitie in!

Met de Johan Cruijff Schaal en een 4-1 overwinning in de heenwedstrijd tegen Sturm Graz op zak zal PSV zaterdagmiddag vol vertrouwen aan de Eredivisie beginnen. Thuis tegen FC Utrecht starten de Eindhovenaren de jacht op de eerste landstitel sinds 2018.

PSV - FC Utrecht
Eredivisie
12 augustus, 16.30 uur
Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Het zijn niet de succesvolste jaren voor PSV. Niet alleen wachten de Brabanders dus al vijf jaar op een nieuwe titel, in de afgelopen vijftien jaar ging de schaal maar drie keer naar Eindhoven. PSV-onwaardige cijfers vinden ze ook in het Philips Stadion en dus heeft de nieuwe trainer Peter Bosz een duidelijke opdracht: kampioen worden.

Bosz zal gebaald hebben van het vertrek van Xavi Simons, de smaakmaker van het afgelopen seizoen. Maar verder was van een leegloop bij PSV deze zomer bepaald geen sprake. Alleen Erick Gutierrez vertrok naast Simons, al vreest men in Eindhoven voor een vertrek van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan staat nadrukkelijk in de belangstelling van verschillende teams.

Tegen FC Utrecht zal Sangaré zeker nog van de partij zijn. Dat PSV een rustige transferzomer kende werd duidelijk in de wedstrijd tegen Sturm Graz. Bosz begon met negen spelers die ook vorig jaar in Eindhoven speelden. Alleen Noa Lang (Club Brugge) en Isaac Babadi (eigen jeugd) zijn nieuw. En dan hebben we ook meteen de twee smaakmakers van de ploeg in de voorbije week genoemd.

Vooral Lang viel tegen Feyenoord en Sturm Graz op. In de Johan Cruijff Schaal was hij matchwinner en in de eerste Europese wedstrijd van het seizoen bij vlagen ongrijpbaar voor de Oostenrijkse defensie. Voor de start van de competitie hebben we een mooie wedtip. Eentje die wellicht niet zo voor de hand ligt, maar wel een kans van slagen heeft. Lang zal zich ook tegen FC Utrecht weer willen laten zien. Doet hij dat met een doelpunt van afstand? Dan kun je flink cashen!

WEDTIP
Lang scoort van buiten 16 meter > 18.00

Waar kun je PSV - FC Utrecht zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht wordt zaterdagmiddag om 16.30 uitgezonden op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?