Gratis T20 World Cup Cricket livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

Dezelfde sport, maar dan korter en nóg spannender? Dat is de Twenty20 World Cup Cricket. Deze variant op de populaire sport werd in Engeland in het leven geroepen om cricket aantrekkelijker te maken voor een jong publiek. Het resultaat zijn wedstrijden die slechts een paar uur duren, vaak korter dan 3 uur. Dit maakt het meer behapbaar om even snel te volgen en natuurlijk is het razend spannend!

De T20 World Cup is een van de hoogtepunten in het internationale cricket. Hier komen immers de beste ploegen bij elkaar, die met elkaar zullen bepalen wie zich tot kampioen mag kronen. Nederland zal geen potten breken, maar dat maakt niet uit want de sport is een plezier om te volgen. Wedstrijden zijn namelijk vaak ontzettend boeiend en leuk om te bekijken. Dat kan hier bij TOTO via een cricket livestream.

Stream T20 World Cup

Stream T20 World Cup Cricket gratis bij TOTO

De T20 World Cup wordt eens in de twee jaar georganiseerd en hierop worden de alternatieve spelregels toegepast, zodat het spelverloop sneller is. Beide teams spelen namelijk maximaal 20 overs, waardoor de duels wat korter zijn dan bij normaal cricket.

Het wereldkampioenschap bestaat sinds 2007 en heeft ieder jaar een andere kampioen gezien. Dit alleen al geeft wel aan dat het iedere keer weer een spektakel is, vanwege de onvoorspelbaarheid.

Daar kan jij optimaal van genieten, want zodra er weer een T20 World Cup op de planning staat, bieden we hier bij TOTO livestreams aan. Wat moet je doen? Volg de stappen hieronder!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons cricket sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar T20 Cricket world Cup

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk T20 World Cup Cricket wedstrijden live!

Met veel wedstrijden tijdens de T20 Cricket World Cup, is het voor de fans genieten geblazen. Tijdens het tournament worden veel wedstrijden gespeeld en je kan vrijwel ieder duel live volgen. In ons cricket sportsbook vind je namelijk een overzicht van alle geplande duels waarop je kunt inschakelen, en dat geheel gratis. Zo volg je deze sport zonder kosten en natuurlijk kun je rekenen op een livestream van hoge kwaliteit!

Speel mee met T20 World Cup Cricket

Nog meer uit jouw cricketbeleving halen? We maken het je gemakkelijk. Terwijl je inschakelt en geniet van de livestream, bieden we je een mooie reeks van live weddenschappen aan. Je kunt hier op elk gewenst moment op inhaken en de bets variëren van moment tot moment, omdat de odds zich aanpassen aan het verloop van het spel. Zo wordt het wedden op cricket niet alleen veel leuker, maar ook spannender omdat je er ook wat mee kunt winnen! Speel je ook mee?

Speel mee