Gratis Grand Slam of Darts livestream kijken

Tennis Livestream Banner TOTO

180! Eén van de hoogtepunten tijdens het darten is natuurlijk deze topscore. Het valt maar wat vaak tijdens de vele toernooien, die elkaar in hoog tempo opvolgen. Een van de belangrijkere is de Grand Slam of Darts. Dit is hét toernooi waarin de darts grootmachten tegenover elkaar komen te staan. In het verleden werd dit georganiseerd voor de winnaars van de PDC en BDO, maar dat gaat nu wat lastig. Die laatste bond bestaat namelijk niet meer. De Grand Slam of Darts daarentegen is echter nog springlevend!

Op dit prestigieuze toernooi nemen de absolute toppers het tegen elkaar op. En uiteraard kent het een Nederlands tintje. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen hebben de Grand Slam of Darts gewonnen, al gaan we daarvoor wel terug naar 2017 toen Mighty Mike voor de laatste keer won. Jaarlijks komt de Grand Slam of Darts terug en jij kan dit volledig gratis bekijken bij TOTO!

Grand Slam Of Darts Livestream

Stream Grand Slam of Darts gratis bij TOTO

De Grand Slam of Darts vindt jaarlijks plaats in de maand november en duurt meestal iets langer dan een week. Het telt ook als een Major, wat betekent dat het een belangrijk toernooi is dat invloed heeft op de rankings. De spelers willen grote toernooien winnen en dit is er eentje van. Jaar in, jaar uit is het razend spannend, en jij kunt het hier bij TOTO volgen.

Je kunt de wedstrijden die gespeeld worden bij de Grand Slam of Darts namelijk gratis streamen. Darts kijken is nog nooit zo makkelijk geweest, want je moet enkel even de onderstaande stappen volgen.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons darts sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’ en kies 'Grand Slam of Darts'.

  • Het kijken kan beginnen!

Bekijk Grand Slam of Darts wedstrijden live!

De Grand Slam of Darts is een prestigieus toernooi dat deel uitmaakt van de Premier League darts. Als liefhebber mag je dit niet missen. Het PDC Darts toernooi werkt op basis van een groeps- en knock-out fase, wat zorgt voor ontzettend spannende partijen. Alle wedstrijden die tijdens dit toernooi gespeeld worden, kun je hier bij TOTO via dart livestreams bekijken.

Vergeet de tv, download de TOTO app en check de wedstrijden die jij wilt volgen. Aan een account heb je voldoende en je kijkt geheel gratis mee. Met nieuwe opkomende sterren en oudgedienden, zoals natuurlijk Michael van Gerwen, is het altijd een genot om de wedstrijden te kijken. Dé grote namen komen hier immers in actie! Je volgt het via een livestream tot aan de finale. Mis geen enkel moment!

Speel mee met Premier League Darts

Darts volgen via TOTO en inzetten op de wedstrijden? Het kan allemaal. Je kunt eenvoudig meespelen met mooie weddenschappen terwijl je de duels live volgt. Per wedstrijd bieden we live weddenschappen aan tegen de beste odds, die meebewegen op het spelverloop. Zo kun jij de sportbeleving naar een hoger niveau tillen, want ook jij hebt wat te winnen. Het volgen van darts was nog nooit zo spannend. Zet jij op het juiste moment in? Download de TOTO app of log in. Je kunt direct beginnen met kijken en meespelen!

Zet in en Win!