WIN HET EK LEADERBORD MET EEN TOTALE PRIJZENPOT VAN €2.021!

Scoort punten voor het leaderbord met één of meerdere winnende weddenschappen op een EK-speeldag. Heb je aan het einde van het EK de meeste punten behaald? Dan maak je dagelijks kans op het unieke TOTO trainingspak!

Klik hier
Link naar speelschema
EK 2020

Speelschema

De wedstrijden tijdens het EK worden van 11 juni tot en met 11 juli in elf verschillende speelsteden afgewerkt. De exacte data en tijdstippen van alle duels, dus ook van het Nederlands Elftal, vind je in ons speelschema.

naar speelschema

Zet in & win!

Weet jij het beter tijdens dit EK? Maak de wedstrijden nóg spannender door mee te spelen met TOTO. Voor elke wedstrijd bieden we meer dan 200 verschillende wedopties aan. Waar zet jij op in?

Plaats een weddenschap

Koop het trainingspak!

Wist je dat je het TOTO-trainingspak ook kunt kopen? Bestel 'm vandaag nog en je loopt er tijdens het EK in stijl bij! Wees wel snel, want op=op!

Bestel trainingspak
voorbeschouwing

Voorspellingen & wedtips

Wil je tijdens het EK meespelen met TOTO, maar heb je daarbij wat hulp nodig? Op TOTO Extra lees je voorbeschouwingen en geven we wedtips en voorspellingen voor alle EK-wedstrijden. Zo maak je een nog grotere kans op keiharde euro's!

Naar TOTO Extra
Beeld en tekst aanpassen

Hoe werkt TOTO?

Bij TOTO kun je voetbalwedstrijden voorspellen, maar ook andere teamsportwedstrijden of individuele sportwedstrijden. Per wedstrijd kun je vaak inzetten op de winnaar, verliezer of op gelijkspel. Naast deze drie wedopties zijn er veel meer wedopties om mee te spelen.

Speluitleg

Topscorers EK voetbal

Michel Platini (in 1984 Europees kampioen met Frankrijk) en Cristiano Ronaldo (in 2016 Europees kampioen met Portugal) zijn gedeeld all-time topscorer van het EK met allebei negen goals. Het is zeer waarschijnlijk dat Ronaldo na Euro 2020 deze lijst alleen gaat aanvoeren.

Speler Goals
Cristiano Ronaldo (Por) 14
Michel Platini (Fra) 9
Alan Shearer (Eng) 7
Fernando Torres (Spa) 7
Nuno Gomes (Por) 6

Prijzengeld

In totaal bedraagt de prijzenpot van het EK voetbal ruim € 775 miljoen. Elk land dat zich plaatst ontvangt al ruim € 9 miljoen. Het team dat wint, gaat er vandoor met € 41 miljoen.

Fase Bedrag
Winnaar € 10 miljoen
Runner-up € 7 miljoen
Halve finalisten € 5 miljoen
Kwart finalisten € 3,25 miljoen
Achtste finalisten € 2 miljoen
Groepsfase winst: € 1,5 miljoen, gelijkspel: € 750.000
Plaatsing € 9,25 miljoen
Totaal € 775,50 miljoen

Eerdere winnaars EK voetbal

De Sovjet-Unie was in 1960 winnaar van het allereerste EK voetbal. Portugal won de laatste editie in 2016. Ook Nederland wist een keer Europees kampioen te worden. Dat gebeurde in 1988. Hieronder een overzicht van alle EK-winnaars vanaf 1988.

Jaar Land
2016 Portugal
2012 Spanje
2008 Spanje
2004 Griekenland
2000 Frankrijk
1996 Duitsland
1992 Denemarken
1988 Nederland
speel bewust
Speel bewust

Speel bewust 18+

'Bewaar je rust, speel bewust.' Onze 'mental coach' Nathan Rutjes geeft je tal van tips om meespelen met TOTO tijdens het EK leuk én spannend te houden. Hoe krijg je inzicht in je speelgedrag en wat zijn onze speellimieten?

Speel bewust

Nederland doet voor het eerst sinds 2012 weer mee aan het EK. Oranje zit in poule C en treft Oostenrijk, Oekraïne en Noord-Macedonië als tegenstanders. Oranje begint op 13 juni (21.00 uur) met een wedstrijd tegen Oekraïne. 17 juni (21.00 uur) staat het duel met Oostenrijk op het programma. De laatste groepswedstrijd voor Nederland is op 21 juni (18.00 uur) tegen Noord-Macedonië. Al deze interlands worden gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Supporter van Oranjefans