FC Twente
FC Twente - sc Heerenveen: statistieken Eredivisie
Aanstaande zaterdag speelt FC Twente thuis tegen sc Heerenveen in de 7e ronde van de Eredivisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de Enschedeërs in een betere vorm tegen de ploeg van Kees van Wonderen in De Grolsch Veste?
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk - Ajax: statistieken Eredivisie
RKC Waalwijk treft Ajax in Waalwijk voor de Eredivisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Ajax heeft historisch het overwicht maar RKC lijkt in betere vorm. Kunnen de Ajacieden dit doortrekken?
FC Utrecht - Almere City FC: statistieken Eredivisie
In de Eredivisie speelt FC Utrecht tegen Almere City FC. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Zijn de Domstedelingen in een betere vorm tegen de ploeg uit Flevoland in Stadion Galgenwaard?
PSV - FC Volendam: statistieken Eredivisie
PSV treft FC Volendam in Eindhoven voor de Eredivisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Kan Volendam de zegereeks van PSV doorbreken?
Feyenoord - Go Ahead Eagles: statistieken Eredivisie
Feyenoord treft Go Ahead Eagles in Rotterdam voor de Eredivisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Kan Kowet de winstreeks van de mannen van Arne Slot doorbreken? We zullen het zien in De Kuip.