sc Heerenveen - Excelsior: statistieken Eredivisie
Komende zaterdag staat sc Heerenveen tegen Excelsior op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Heerenveen in het voordeel tegen Excelsior. Wat wordt het deze keer in het Abe Lenstra Stadion?
Almere city
Almere City FC - PSV: statistieken Eredivisie
Aanstaande zaterdag speelt Almere City FC thuis tegen PSV in de 6e ronde van de Eredivisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kan de ploeg uit Flevoland de winstreeks van de Eindhovenaren doorbreken? We zullen het zien in het Yanmar Stadion.
NEC - FC Utrecht: statistieken Eredivisie
NEC treft FC Utrecht in Nijmegen voor de Eredivisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Utrecht lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen NEC, maar zijn de Nijmegenaren in het Goffertstadion in betere vorm?
FC Volendam
FC Volendam - Heracles Almelo: statistieken Eredivisie
Aanstaande zaterdag speelt FC Volendam thuis tegen Heracles Almelo in de 6e ronde van de Eredivisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de Heraclieden in een betere vorm tegen de club uit Volendam in het Kras Stadion?
Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard: statistieken Eredivisie
Komende vrijdag staat Go Ahead Eagles tegen Fortuna Sittard op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Go Ahead heeft historisch het overwicht maar Fortuna lijkt in betere vorm. Kunnen de Eagles dit doortrekken?