PSV-supporters met vlaggen buiten het Philips Stadion voor PSV-Benfica
Voorspelling PSV - Vitesse: cashen bij opnieuw twee doelpunten van Luuk de Jong!
PSV ontvangt zaterdagmiddag Vitesse, en dat is de koploper tegen de hekkensluiter. Waar PSV regelrecht afkoerst op de eerste landstitel sinds 2018 doet Vitesse dat op de eerste degradatie sinds het kampioenschap in de Eerste Divisie van bijna 35 jaar geleden. Wordt het een pijnlijke uitslag voor de Arnhemmers?PSV - VitesseEredivisie13 april 2024, 16.30 uurPhilips Stadion, EindhovenNa de titel in d
Almere city
Almere City FC - Sparta Rotterdam: statistieken Eredivisie
Komende zaterdag staat Almere City FC tegen Sparta Rotterdam op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Almere City lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Sparta, maar zijn de Kasteelheren in het Yanmar Stadion in betere vorm?
AZ - RKC Waalwijk: statistieken Eredivisie
Komende zaterdag staat AZ tegen RKC Waalwijk op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt AZ in het voordeel tegen RKC. Wat wordt de uitkomst in het AFAS Stadion?
PSV - Vitesse: statistieken Eredivisie
In de Eredivisie speelt PSV tegen Vitesse. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt PSV in het voordeel tegen Vitesse. Wat wordt het deze keer in het Philips Stadion?
Excelsior
Excelsior - FC Volendam: statistieken Eredivisie
Excelsior treft FC Volendam in Rotterdam voor de Eredivisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Volendam in het voordeel tegen Excelsior. Wat wordt het deze keer in het Van Donge & De Roo Stadion?