Atalanta
Atalanta - Torino: statistieken Serie A
Komende zondag staat Atalanta tegen Torino op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kunnen de de spelers van Torino de winstreeks van Atalanta doorbreken?
AC Milan - Salernitana: statistieken Serie A
Aanstaande zaterdag speelt AC Milan thuis tegen Salernitana in de 38e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Milan in het voordeel tegen Salernitana. Wat wordt de uitkomst in Stadio Giuseppe Meazza?
Juventus - Monza: statistieken Serie A
Komende zaterdag staat Juventus tegen Monza op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Monza lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Juventus, maar zijn de spelers van Juventus in het Allianz Stadium in betere vorm?
Genoa
Genoa - Bologna: statistieken Serie A
Genoa treft Bologna in Genua voor de Serie A. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Genoa heeft historisch het overwicht maar Bologna lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Genoa dit doortrekken?
Bologna
Bologna - Juventus: statistieken Serie A
Bologna treft Juventus in Bologna voor de Serie A. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Juventus heeft historisch het overwicht maar Bologna lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Juventus dit doortrekken?