Sassuolo
Sassuolo - Juventus: statistieken Serie A
In de Serie A speelt Sassuolo tegen Juventus. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Juventus in het voordeel tegen Sassuolo. Wat wordt de uitkomst in het Mapei Stadium?
AC Milan - Hellas Verona: statistieken Serie A
Aanstaande zaterdag speelt AC Milan thuis tegen Hellas Verona in de 5e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Milan heeft historisch het overwicht bij treffers met Hellas. Kunnen de spelers van AC Milan dit doortrekken?
Lecce
Lecce - Genoa: statistieken Serie A
Lecce treft Genoa in Lecce voor de Serie A. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Genoa lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Lecce, maar zijn de spelers van Lecce in Stadio Via del Mare in betere vorm?
Salernitana
Salernitana - Frosinone: statistieken Serie A
In de Serie A speelt Salernitana tegen Frosinone. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Frosinone lijkt in betere vorm tegen Salernitana, maar wie trekt er aan het langste eind in Stadio Arechi?
Hellas Verona
Hellas Verona - Bologna: statistieken Serie A
Aanstaande maandag speelt Hellas Verona thuis tegen Bologna in de 4e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de spelers van Hellas Verona in een betere vorm tegen Bologna in Stadio Marc Antonio Bentegodi?