Empoli
Empoli - Sassuolo: statistieken Serie A
In de Serie A speelt Empoli tegen Sassuolo. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Empoli lijkt in betere vorm tegen Sassuolo, maar wie trekt er aan het langste eind in Stadio Carlo Castellani?
Cagliari
Cagliari - Monza: statistieken Serie A
In de Serie A speelt Cagliari tegen Monza. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Monza lijkt in betere vorm tegen Cagliari, maar wie trekt er aan het langste eind in Unipol Domus?
AC Milan - Fiorentina: statistieken Serie A
AC Milan treft Fiorentina in Milaan voor de Serie A. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Milan heeft historisch het overwicht maar Fiorentina lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van AC Milan dit doortrekken?
Atalanta
Atalanta - Napoli: statistieken Serie A
Atalanta treft Napoli in Bergamo voor de Serie A. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Napoli in het voordeel tegen Atalanta. Wat wordt het deze keer in het Gewiss Stadium?
Salernitana
Salernitana - SS Lazio: statistieken Serie A
Aanstaande zaterdag speelt Salernitana thuis tegen SS Lazio in de 13e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Lazio in het voordeel tegen Salernitana. Welke uitslag levert het komende duel op?