Gratis Barcelona Open Livestream Kijken

Tennis Livestream Banner TOTO

De top tennissers hebben een ramvol schema. Ze gaan van het ene ATP-toernooi naar het andere en nu staat de Barcelona Open weer op het programma. Elk jaar in de tweede helft van april wordt dit toernooi gespeeld op outdoor gravelbanen onder een lekker zonnetje. Als liefhebber van tennis hoeven we je niet te vertellen dat ook dit toernooi absoluut de moeite waard is om te volgen! We reizen naar Barcelona om daar te genieten van tientallen wedstrijden.

Wil je de Barcelona Open live volgen en er zeker van zijn dat je niets mist? Je zit hier goed! Bij TOTO kun je tennis livestreams van alle wedstrijden in dit ATP-toernooi checken. Kijk live mee, en dat geheel gratis. Klik op de onderstaande knop om te zien welke wedstrijden er op het programma staan!

Stream Barcelona Open

Stream de Barcelona Open gratis bij TOTO

De Barcelona Open Banc Sabadell, zoals het toernooi officieel heet, wordt al sinds 1953 gespeeld. Het is een toernooi van grootse allure waar de beste spelers ter wereld aan deelnemen. De absolute recordhouder is trouwens Rafael Nadal, die het toernooi maar liefst 11 keer heeft gewonnen. Ook 's Neerlands trots van weleer, Richard Krajicek, heeft de Barcelona Open op zijn naam geschreven, al moeten we daarvoor wel terug naar 1994.

Wie wint dit jaar de Barcelona Open? Beleef het hier bij TOTO via onze gratis tennis livestreams, waarmee je volop van het toernooi kunt genieten. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stappen te volgen en je kijkt live mee!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons tennis sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar ten tennistoernooi 'Barcelona Open'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Barcelona Open wedstrijden live!

Ga je voor de singles of de doubles? Of kijk je gewoon alle wedstrijden die gespeeld worden? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, hier bij TOTO mis je geen seconde van het ATP-toernooi. De Barcelona Open is geclassificeerd als een ATP 500 toernooi, dus het telt absoluut mee. In ons TOTO sportsbook vind je een duidelijk overzicht van alle komende duels en vanaf de service tot de laatste set kijk je op het puntje van je stoel mee. Alle Barcelona Open livestreams zijn bij TOTO geheel gratis!

Speel mee met Barcelona Open weddenschappen

Jouw tennisbeleving tijdens het toernooi nog wat intensiever maken? Doe dan mee met weddenschappen op de Barcelona Open. In ons sportsbook kun je vooraf inzetten op de uitslag, de specifieke score en meer. Nog leuker is om in te zetten terwijl de wedstrijd gespeeld wordt, wat mogelijk is met live weddenschappen. Je speelt dan mee op het verloop van de game en profiteert hierbij van de beste odds. Download onze app of log hier in, zet in en win!

Zet in en Win!