Gratis Italian Open livestream kijken

Tennis Livestream Banner TOTO

Lekker in het voorjaar genieten van een mooi tennistoernooi? Ze volgen elkaar snel op en voor midden mei staat de Italian Open op de planning. Dit toernooi begint meestal in de eerste of tweede week van de maand en duurt ongeveer twee weken. Een periode die bol staat van internationale toppers die het tegen elkaar opnemen. Jij hoeft hier geen seconde van te missen, want bij TOTO ben je aan het juiste adres voor gratis livestreams. Zo kijk je elke wedstrijd die op het programma staat en geniet je van zowel het ATP- als WTA-toernooi dat in Italië gespeeld wordt.

Direct checken of de wedstrijden die jij graag wilt volgen op het punt van beginnen staan? Klik dan hieronder om naar ons uitgebreide sportsbook te gaan. Hier vind je alle live Italian Open wedstrijden die je kunt streamen. Het kost je geen cent; inloggen of een account aanmaken volstaat. Lekker makkelijk, toch?

Italian Open Livestream

Stream de Italian Open gratis bij TOTO

De Italian Open wordt gespeeld in de Italiaanse hoofdstad Rome, die een kleine twee weken het toneel vormt voor één van de belangrijkste tennistoernooien van het land. De wedstrijden worden gespeeld op de gravelbanen van het Foro Italico, hét sportcomplex van Rome.

Met tientallen wedstrijden in het dames- en herentennis, is er genoeg om van te genieten. Zoals je al weet, kan dat gratis hier bij TOTO. Om de Italian Open wedstrijden live te kijken, dien je de onderstaande stappen te doorlopen:

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons tennis sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Italian Open'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Italian Open wedstrijden live!

De dames in actie zien, de heren in actie zien, of beide? Geniet van dit ATP- en WTA-toernooi in mei. Download onze app, ga lekker in het zonnetje zitten, pak er een verfrissend drankje bij en maak gebruik van de tennis livestreams die we aanbieden. In ons sportsbook vind je alle wedstrijden die op het programma staan en met een klik slinger je de livestream aan. Zo mis je geen moment van dit spannende toernooi! Alle duels worden live uitgezonden vanaf het moment dat de bal geslagen wordt, je volgt dus de gehele wedstrijd hier bij TOTO.

Speel mee met Italian Open weddenschappen

Bevalt het kijken van de Italian Open bij TOTO je wel? Waarom voer je de spanning dan niet nog wat verder op? Je kunt terwijl je de wedstrijden bekijkt direct een inzet plaatsen op één of meerdere live weddenschappen. Zo speel je mee tegen de beste odds terwijl de wedstrijd bezig is. Dit maakt het tennis niet alleen spannender, je kunt er ook nog wat mee winnen. Dit kun je natuurlijk vanaf je pc doen, maar ook gewoon mobiel - waar je ook bent. Download onze app, log in en doe mee!

Zet in en Win!