Gratis Mutua Madrid Open livestream kijken

Tennis Livestream Banner TOTO

Wel te porren voor een leuk tennistoernooi of juist een fanaat die niks wil missen? Bij TOTO ben je aan het juiste adres. Wij houden ook ontzettend veel van die prachtige sport die tennis heet. Daarom bieden wij tennis livestreams aan van veel grote toernooien, zodat je geheel kosteloos kunt meekijken. En dan kan de Madrid Open natuurlijk niet ontbreken, hét Spaanse toernooi dat van eind april tot begin mei gespeeld wordt.

Geniet van de grote namen uit het ATP- en WTA-circuit, die uitkomen op de gravel banen van Caja Magica. Onder de heerlijke Spaanse zon strijden de beste tennissers tegen elkaar. Via onze tennis livestreams kun je elke slag volgen en mis je niets van dit schitterende toernooi. Klik op de knop hieronder en kies de wedstrijd uit die jij wilt kijken via een live stream.

Madrid Open Livestream

Stream de Madrid Open gratis bij TOTO

Om de wedstrijden van de Madrid Open te kunnen bekijken bij TOTO vragen we enkel dat je een geregistreerd account hebt. Na het inloggen krijg je toegang tot een overzichtelijk schema met alle wedstrijden die op het programma staan, zodat je het hele toernooi van begin tot eind kunt volgen.

Vergeet afhankelijkheid van de televisie; via TOTO heb je alles binnen handbereik en kun je zien welke wedstrijd er op het toernooi gespeeld worden. Om hiervan te kunnen genieten, hoef je alleen de onderstaande stappen te volgen. Binnen een minuut zie je de bal over de court vliegen!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons tennis sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Mutua Madrid Open'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Madrid Open wedstrijden live!

Live de Madrid Open tenniswedstrijden kijken, niks missen en dat allemaal zonder kosten? Bij TOTO kan het! Log in en check ons sportsbook om te zien welke duels er op het programma staan. Vervolgens kun je direct inschakelen en mis je niets van het toernooi. Zie de toppers het tegen elkaar opnemen, de underdogs verrassen en geniet van prachtige wedstrijden. Of je nu thuis achter je pc zit, in de tuin met een tablet op schoot of onderweg bent en je hebt wat tijd te doden... Met de gratis Madrid Open livestreams van TOTO heb je altijd toegang. Download nu onze mobiele app!

Speel mee met Madrid Open weddenschappen

Het kijken van de Madrid Open op zichzelf kan al ontzettend spannend zijn. Maar wat nu als je er zelf ook iets mee kunt winnen? Dat kan natuurlijk door middel van weddenschappen. Je kunt vooraf inzetten op elk duel, maar ook live meespelen. Dit is nog leuker, want je zet dan in op Madrid Open weddenschappen met de odds die zich aanpassen op het spelverloop. Zo maak je het kijken van tennis niet alleen spannender, maar ook een stuk dynamischer!

Zet in en Win!