TOTO voorspellingen en wedtips

Rondom grote sportwedstrijden en -evenementen delen onze sportkenners hun TOTO-voorspellingen en geven ze je wedtips mee. Zo is de kans groter dat jij een leuk geldbedrag wint. En waar kan dat beter dan bij de enige (legale) online bookmaker van Nederland: TOTO!

Om te weten welke weddenschappen interessant zijn om op in te zetten, zijn onze wedtips een handig steuntje in de rug. Die wedtips geven wij jou aan de hand van voorspellingen. En die voorspellingen doen wij in voorbeschouwingen. Die zorgen voor achtergrondinformatie bij specifieke wedstrijden en evenementen. Zo kun jij een weloverwogen weddenschap afsluiten met de beste kans op een leuk geldbedrag.

Voetbal voorspellingen

Wereldwijd is de voetbal de populairste sport. Ook om op de wedden. Dat is bij TOTO niet anders. Daarom geven wij onze voorspelling en wedtips op de uitslag voor talloze wedstrijden uit verschillende grote competities:

In de voorbeschouwingen geven we jou interessante achtergrondinformatie om hopelijk tot winnende weddenschappen te komen. De bespreken we onder andere de vorm van de teams, blessures en schorsingen en mogelijke opstellingen. Allemaal zaken die voor jou belangrijk zijn om tot een gedegen keuze te komen.

Formule 1 voorspellingen

Sinds de doorbraak van Max Verstappen in de populariteit van de Formule 1 enorm gestegen. Dat is TOTO uiteraard ook niet ontgaan. Voor elke Grand Prix beschouwen wij uitgebreid voor en geven je interessante tips aan de hand van onze voorspelling. Daarbij gaan we dieper in op de vorm van topcoureurs als Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel. Hoe goed in hun bolide op een bepaald circuit? Met welke strategie gaan zij rijden? Maar ook, welke coureurs kunnen verrassen? Dit allemaal om jou te helpen de beste keuze te maken over waarop in te zetten bij de Formule 1.

Bekijk hier de Formule 1-kalender van 2020.

Overige sporten voorspellingen

Natuurlijk focussen we ons als Bookmaker bij TOTO niet alleen op voetbal en Formule 1. Er zijn tal van andere sporten waar onze kenners hun voorspellingen en wedtips over delen. Daarbij richten we ons vooral op bekende Nederlandse sporters, zoals Tom Dumoulin, Michael van Gerwen en Kiki Bertens.

Een greep uit de sportevenementen waar TOTO voorbeschouwingen voor schrijft:

Tennis

Wielrennen

Darts

ZET IN & WIN