sc-freiburg-fans-2
SC Freiburg - FC Augsburg: statistieken Bundesliga
Komende zondag staat SC Freiburg tegen FC Augsburg op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Freiburg in het voordeel tegen Augsburg. Welke uitslag levert het komende duel op?
AZ - Fortuna Sittard: statistieken Eredivisie
In de Eredivisie speelt AZ tegen Fortuna Sittard. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. AZ heeft historisch het overwicht bij treffers met Fortuna. Kunnen de Alkmaarders dit doortrekken?
Osasuna
Deportivo Alavés - CA Osasuna: statistieken LaLiga
In de LaLiga speelt Deportivo Alavés tegen CA Osasuna. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Osasuna in het voordeel tegen Deportivo Alavés. Wat wordt de uitkomst in Mendizorroza?
Udinese
Udinese - Genoa: statistieken Serie A
Udinese treft Genoa in Udine voor de Serie A. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Udinese heeft historisch het overwicht maar Genoa lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Udinese dit doortrekken?
Werder Bremen fans
SV Darmstadt 98 - Werder Bremen: statistieken Bundesliga
Aanstaande zondag speelt SV Darmstadt 98 thuis tegen Werder Bremen in de 6e ronde van de Bundesliga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn Die Grün-Weißen in een betere vorm tegen de ploeg uit Darmstadt in het Merck-Stadion am Böllenfalltor?